Vodafone navyšuje data u tarifů RED+ pro rodiny a firmy

Vodafone navyšuje data u tarifů RED+ pro rodiny a firmy
2018-02-12T11:33:29+02:00
• 12. 2. 2018

Před rokem jsme se dočkali nového sdíleného rodinného tarifu Vodafone RED+, jenž nabízel 42 GB FUP. Nyní došlo zřejmě na přehodnocení celé nabídky a Vodafone výrazně navyšuje objemy dat u všech verzí RED+ pro rodiny a firmy.

Například nejnižší balíček pro rodiny nabízel pouze 2 GB, ale nově je k dispozici limit s 10 GB dat. Dá se konstatovat, že operátor přidal navíc ke každému balíčku 8 GB. O něco hůře jsou na tom firemní tarify Business RED+, kde došlo takřka u většiny k navýšení o 7 GB. Původní základní tarif Business RED+ s 2 GB dat se v podstatě slučuje s Business RED+ 10 GB.

Vodafone dodává, že nedochází k navyšování cen nebo k jakékoliv změně podmínek. Kdokoliv, kdo dnes používá tyto verze tarifu, má automaticky navýšený objem dat od 12. února.

Velmi oblíbený rodinný tarif Red+ a jeho firemní varianta Business Red+ slaví na jaře již 3 roky na trhu. Požadavky zákazníků na velikost objemů dat se každým rokem zvyšují, a proto zákazníkům s těmito tarify zásadně navyšujeme objem dat, a to bez změny ceny nebo smlouvy,“ říká generální ředitel Vodafonu, Petr Dvořák, a dodává: “Zároveň přinášíme možnost pohodlně zkombinovat si všechny služby do jedné a získat tak významnou finanční úsporu.“

V rámci těchto novinek došlo i na představení nových možností kombinace nejrůznějších služeb, kde se vyjímají i balíčky pro sociální sítě a chatovací aplikace. Ve výsledku lze docílit kompletního řešené pro celou domácnost.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat