UMIDIGI Z2 – výřez v displeji a 7000mAh baterie

UMIDIGI Z2 – výřez v displeji a 7000mAh baterie
2018-02-13T12:58:48+02:00
• 13. 2. 2018
5

Nalijme si sklenku čistého vína a přiznejme, že společnost Apple v loňském roce nastavila nový trend. Prozatím se to zdát nemusí, ovšem znatelný ostrůvek iPhonu X začíná být velmi populární u konkurenčních výrobců. Jak kolegové ze zahraničního serveru Gizmochina prohlásili „každý hipster jej chce“. Samozřejmě je to v pořádku, přesně toto Apple chce, tedy alespoň do jisté míry.

Ovšem ti o něco trpělivější zákazníci, kteří si počkali na to, jak iPhone X zareaguje na trh, jsou ve výsledku samotní vítězové. Cena iPhonu X je poměrně vysoká a tak není divu, že se lidé chtějí porozhlédnout u konkurence. Jedním takovým modelem může být doposud nepředstavený telefon UMIDIGI Z2.

UMIDIGI Z2 má energie na rozdávání

Společnost UMIDIGI vám zřejmě nic moc neřekne. To ale vůbec nevadí, protože si pro nás chystá velmi zajímavý kousek v podání Z2. Podle oficiálního oznámení budeme svědky velmi očekávaného přístroje UMIDIGI Z2, který jako vůbec první nabídne 6,2palcový displej s rozlišením FHD +, tedy 2246 x 1080 pixelů.

Telefon samozřejmě tahá pozornost také svým designem, který jako by z oka iPhonu X vypadl. Na přední straně displeje, respektive v jeho horní části, se nachází takzvaný notch. V něm jsou umístěny senzory, reproduktor a duální foťák pro vylepšené selfie snímky.

Novinka bude disponovat baterií o kapacitě 7 000 mAh. Bohužel více informací není v tuto chvíli k dispozici. Na druhou stranu, pokud je render zobrazený výše pravdivý, tak si lze všimnout absence konektoru na sluchátka.

Ač je UMIDIGI poměrně neznámou společností, rozhodně se nebojí nových trendů. Je jasné, že novinka nebude moci konkurovat iPhonu X na plné čáře, ale rozhodně se nejedná o lacinou kopii, když přihlédneme k obří baterii. Ke zveřejnění by mělo dojít v dohledné době.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Umidigi je sice dobrá značka telefony za super cenu,dobře vyladěné, čistý android. Kurńa ale ta podpora ze strany výrobce na vše včetně aktualizaci se rovná nule, nedostávají ani bezpečnostní ani pro předinstalované aplikace které nemají napojené na Google play jak to je třeba u moto. Za tu cenu si nestěžuju proto že až na drobné nedostatky šlape ale ty aktualizace vážně chybí. Vlastním umidigi Z1 pro.

Petr Petřík

14. 2. 2018, 10:15

A pak že nejde dát do mobilu slušná baterie ;o)

Dave Wojnar

13. 2. 2018, 13:34

bez 3.5 jacku=trash!!!!!

Přemysl Vaculík

VIP 13. 2. 2018, 16:07

Jak pro koho, ale rozumím. Ne každý je připraven se vzdát jacka.

Zdeněk Koutský

VIP 13. 2. 2018, 17:08

Tak či onak se plného odstranění dočkáme u každého výrobce. Nevidím v tom nic špatného.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat