Turn Right je zábavná hra, kde jedete jenom doprava

Turn Right je zábavná hra, kde jedete jenom doprava
2018-02-08T11:59:51+02:00
• 8. 2. 2018

Máme pro vás tip na další zajímavou aplikaci. Tou nyní je hra Turn Right dostupná na Google Play, která je naprosto jednoduchá. Stačí, abyste jeli autíčkem pouze doprava, jinam to ani nejde. Důležité je však klikat ve správnou dobu, jinak narazíte a vaše jízda končí.

Nyní i online závodění

Díky hře Turn Right můžete zabít pár chvil času, když například čekáte na dopravu. Hra se spouští pouze pomocí kliknutí a už s autem jedete na oválné trati. Po spuštění hry vidíte rovnou závodní plochu a na ní jsou vypsané dosažené body v různých závodech. Můžete totiž volit obtížnost podle rychlosti vozidla či podle překážek, které jsou na trať kladeny. Můžete jezdit donekonečna dokolečka, nebo si můžete na trať nechat klást různé mantinely. Turn Right umožňuje i hru ve dvou na jednom zařízení, stačí pozvat druhého hráče a každý má svoji část obrazovky pro klikání prstem.

U základní varianty hry je možné měnit obtížnost tím, jakou rychlost vozidla zvolíte. Taktéž zde existuje mód, který vám sám přidává rychlost auta po každém úspěšném projetí jednoho okruhu. Nově jez zde i v beta testování online mód, kde závodíte proti ostatním hráčům. Tento závod trvá jednu minutu a vyhrává ten, kdo získá nejvíce bodů, tedy nejvíce nejlépe čistě projetých kol. Ostatní hráči naštěstí na dráze nepřekáží, vy vidíte pouze jejich průběžné výsledky. Po minutě závod skončí a uvidíte výsledné pořadí.

Turn Right

logo-app Turn Right AVIX Zdarma ANDROID

Alternativa pro iOS:

logo-app Turn right - Turn based game Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat