Sony Xperia H8266 otestována v AnTuTu

Sony Xperia H8266 otestována v AnTuTu
2018-02-18T17:49:47+02:00
• 18. 2. 2018
3

Připravovaný model Xperia H8266 od společnosti Sony je předmětem dalšího úniku. Telefon v prosinci minulého roku jako první navštívil benchmark Geekbench a v tomto týdnu byl otestován ve známějším benchmakru AnTuTu. Provedený test potvrdil původní specifikace z výpisu od Geekbench, přičemž AnTuTu z výbavy odhaluje i něco navíc. Japonský výrobce chce zařízení zaměřit na vyšší patra ve střední třídě.

Papírově zatím nuda a šeď

Zveřejněný seznam počítá s displejem o rozlišení 2 160 x 1 080 pixelů (FullHD+) a s populárním poměrem stran 18:9. O výkonnostní stránku by se měl postarat osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 630. Operační paměť RAM s kapacitou 4 GB nebo interní úložiště o velikosti 64 GB nebude ničím výjimečným oproti současné konkurenci na mobilním trhu.

Každopádně příjemným zpestřením bude operační systém Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Jiné zahraniční zdroje ještě uvádějí přední 15megapixlovou kamerku, 3 130mAh baterii, hlavní fotoaparát sestavený ze dvou 12megapixelových senzorů nebo zvýšená odolnost položená certifikacemi IP65/IP68.

Společnost Sony se letos chystá do Barcelony na veletrh spotřební elektroniky Mobile World Congress a právě zde může dojít k oficiálnímu odhalení telefonu. Ovšem do začátku celé akce zbývá necelých 14 dnů, takže novým spekulacím nemusí být konec.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Uvidime, nechajme sa prekvapit. 👍

Tak že už i Sony potom co se psalo že 16:9 zachovají.

Přemysl Vaculík

VIP 18. 2. 2018, 18:18

To se ví už nějakou dobu, nový top model má být první.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat