Samsung chystá sociální síť Uhssup – kombinaci Instagramu, Messengeru a WhatsAppu

Samsung chystá sociální síť Uhssup – kombinaci Instagramu, Messengeru a WhatsAppu
2018-02-21T12:19:20+02:00
• 21. 2. 2018

Nové vlajkové lodě Galaxy S9 a Galaxy S9+ od jihokorejského výrobce pomalu a jistě klepou na dveře. Za celou tu dobu jsme se dozvěděli mnoho informací a dalo by se říci, že už nás nic nemohlo rozhodit a ani překvapit. Opak je však pravdou. Pokud jsou zveřejněné informace správné, můžeme očekávat zcela novou sociální síť v podání Samsungu.

Již v předchozím měsíci se společnost Samsung rozhodla zaregistrovat si ochrannou známku pro svou novou sociální síť pod názvem Uhssup. Podle všeho bychom se oficiální představení měli dočkat již 25. února, a to na světové konferenci Mobile World Congress 2018 (MWC) v Barceloně. Zde mimo jiné dojde k představení také nových vlajkových lodí Galaxy S9 / S9+, druhé generace doku DeX a vylepšené bezdrátové nabíječky.

Uhssup a její dovednosti

Uhssup je sociální síť vyvinutá společností Samsung, která uživatelům umožní sdílet svou polohu v reálném čase a komentovat umístění dalších uživatelů. Je to v podstatě totožná funkce, kterou nabízí Facebook. Síť by měla v praxi kombinovat to nejlepší na trhu, tedy Instagram, WhatsApp a Messenger. Nebude tedy žádný problém s odesíláním zpráv, sdílením polohy, hovory a dalším.

Prozatím toho o Uhssupu více nevíme. Je také velkou neznámou, jakou cestou se bude chtít jihokorejský gigant s novou sociální sítí vydat. Nabízí se však také otázka, zda-li jej budou uživatelé v praxi opravdu používat. Více informací se dočkáme až na konferenci MWC 2018 v Barceloně. O všem vás budeme samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článků na našem webu. 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat