Pohodlná sportovní sluchátka za polovic! sponzorovaný článek

Pohodlná sportovní sluchátka za polovic! [sponzorovaný článek]
2018-02-22T08:41:08+02:00
• 22. 2. 2018
4

Patříte mezi vášnivé sportovce, kteří si svůj zážitek z běhání obohacují o poslech oblíbené hudby? To se zajisté potýkáte s problémem, které vytváří klasická sluchátka typu pecky či špunty – VYPADÁVAJÍ. Internetový obchod TomTop.com nabízí řešení v podobě sportovních sluchátek okolo hlavy, které tento problém eliminují.  Navíc se můžete těšit z 55% slevy, po které se cena zastavila na 336 korunách!

Pokud chcete sluchátka ihned zakoupit nebo pouze prozkoumat další podrobnosti, neváhejte, a na tuto skvělou nabídku se podívejte zde.

Užívejte pohodlný poslech bez rušení i za běhu.

Výrobce Dodocool na sportovce opravdu myslel a pokusil se co nejvíce zpohodlnit jak ovládání, tak nošení.

Jednoznačně zde tedy chybí kabel a všechny ovládací prvky naleznete právě na jednotlivých tělískách na uších. Mezi nimi určitě objevíte jak ztišení, tak zesílení hudby. Tato tlačítka fungují i jako přepínání jednotlivých skladeb. Svoje místo na sluchátkách si získalo i multifunkční tlačítko, které slouží také pro zvedání hovorů. To vám již napovídá, že v kombinaci s vestavěným mikrofonem půjdou sluchátka použít jako hands free. Abych zmínil vše, na těle sluchátek Dodocool Wireless V4.1 se nakonec ještě nachází micro USB konektor pro nabíjení. Tím se dostávám k baterii, která ačkoliv čítá pouhých 130mAh, tak výrobce slibuje aktivní poslech až na 10 hodin.

Co se zvuku týče, můžete zde očekávat aktivní potlačení okolního hluku díky technologii CVC 6.0. Technologie aptX se zde pak stará o vysokou stereo kvalitu zvuku.

Zajisté nesmím opomenout jistou vodotěsnost zařízení od Dodocoolu. Díky certifikaci IPX 4. úrovně sluchátkům určitě neuškodí pořádná sprcha. Můžete si je tedy vzít i do deště.

A celá tato chytrá stereo sluchátka k telefonu připojíte pomocí bluetooth a párovat lze i pomocí NFC. O všech těchto funkcích se můžete dozvědět také z tohoto videa:

Pokud se tedy potýkáte s problémem, který jsem na začátku popsal, neváhejte, a této limitované nabídky včas využijte. Za 336 korun máte skvělá sluchátka s ještě lepším zvukem, které díky lehoučké konstrukci v uších neucítíte. Navštivte TomTop na tomto odkaze a prozkoumejte tato skvělá sluchátka, popřípadě zakupte, nyní!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Strnadel

22. 2. 2018, 22:38

Recenze jsou vcelku OK, za ty penize to stojí za zkoušku :)

Josef Pokorny

22. 2. 2018, 17:06

Jasně 10 hodin a ANC. Tomu by neuvěřil ani Franta Jetel

David Janáček

18. 5. 2018, 19:33

Mám je doma a bez problémů hrají přes 12 hodin :)

Milan Strnadel

22. 2. 2018, 10:45

Ahoj. Díky za tip, objednal jsem 2 ks, ale z aliexpressu za stejnou cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat