Opera Max se mění na Samsung Max

Opera Max se mění na Samsung Max
2018-02-23T12:02:34+02:00
• 23. 2. 2018

V srpnu minulého roku jsme se dozvěděli, že Opera končí se svou aplikací Max. Ta nabízela snižování spotřeby dat skrze servery – na nich probíhala optimalizace, aby uživatel nestahoval zbytečně mnoho. Bohužel Opera nesdělila, proč konkrétně končí s aplikací a službou jako takovou. Taktéž nebylo uvedeno, kdy dojde k vypnutí. Nyní se vše vyjasňuje, jelikož Opera Max se mění na Samsung Max.

Samsung Max

Opera Max se jednoduše přejmenovala na Samsung Max a aplikace jako taková je opět k dispozici v Obchodě Play. Pakliže ještě na svém zařízení máte původní verzi, měli byste obdržet aktualizaci, jež změní název. Kromě toho přináší i nový vzhled.

Samsung Max

Co se týče základních funkcí, zůstávají zachovány. Díky této aplikaci můžete docílit snížení stahovaných dat – tentokrát se o vše postarají servery Samsungu. Kromě této možnosti aplikace taktéž nabízí mód pro ochranu soukromí. Jelikož připojení vašeho zařízení je směřováno přes servery Samsungu.

I zde bude platit, že pokud se připojíte skrze veřejnou WiFi síť, bude spojení s internetem na vaší straně zašifrováno a o vše ostatní se postarají servery Samsungu. Jinak řečeno, nikdo nebude moci odposlouchávat spojení na veřejné WiFi síti.

Když Samsung, tak Samsung

Původní aplikace Opera Max byla dostupná pro všechna zařízení. To se nyní mění a Samsung znovuzrozenou verzi omezil výhradně na své mobily. V některých bude dokonce aplikace předinstalována, aspoň co se týče některých řad. Pokud tedy chcete Samsung Max, musíte mít Samsung mobil nebo mít původní verzi. Pakliže chcete nyní nainstalovat novinku na jakýkoliv jiný mobil, máte jednoduše smůlu.

logo-app Samsung Max - Data Savings & Privacy Protection Max apps Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat