Shadowgun Legends – spuštěny předregistrace na českou hru

Shadowgun Legends – spuštěny předregistrace na českou hru
2018-02-23T09:59:03+02:00
• 23. 2. 2018

Pokud se mezi vámi nachází i hráči a rádi si hry užíváte na mobilních zařízeních, máme zde pro vás skvělou zprávu. Do očekávaného nového dílu série Shadowgun s podnázvem Legends se můžete již předčasně zaregistrovat. Podotýkám, že akce se týká (doufejme prozatím) pouze zařízení se systémem Android.

Zaregistrujte se do masivní multiplayerové akce nyní!

Nový díl ze série Shadowgun s sebou přináší opravdu velké množství novinek a pořádnou porci obsahu. Pokud vám série nic neříká, určitě jste však slyšeli o sérii zombie střílečky z první osoby Dead Trigger, kterou má na svědomí stejné studio MadFinger.

Shadowgun

A co nám nový díl akce z první osoby s prvky MMO nabídne? Očekávat můžete rozsáhlý singleplayer, možnost kooperace s kamarádem či online oblast pro zábavu s ostatními hráči, mezi kterou můžete bezpochyby zařadit PVP arénu (online mód – bitva proti sobě). A to ať už sám či s kamarádem. Čeká na vás samozřejmě vysoká úroveň modifikace postavy a zbraní. Kopce jednotlivých vizuálních prvků čekají pouze na vás a s raritními kousky se můžete pochlubit v online oblasti.

Mezi hlavní rysy a přednosti hry patří jednoznačně grafika. Tou se studio MadFinger může opravdu pyšnit. O tomto skvělém pokračování se dozvíte více z tohoto akcí nabitého videa:

logo-app Shadowgun Legends MADFINGER Games NEZNÁMÁ ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat