Nový model HTC s označením 2Q5W1 již brzy na MWC 2018

Nový model HTC s označením 2Q5W1 již brzy na MWC 2018
2018-02-08T11:45:35+02:00
• 7. 2. 2018

Zdá se, že se můžeme těšit na zcela nové zařízení v podání společnosti HTC. Na stránkách Geekbench se totiž nyní objevily bližší informace o modelu HTC s označením 2Q5W1. Zařízení je podle zveřejněných testů vybaveno operačním systémem Android ve verzi 8.0 Oreo. Srdcem celého telefonu je údajně čipová sada v podobě Snapdragon 625 (MSM8953). Jen pro informaci, jedná se o energeticky úsporný systém SoC, který se současně nachází na několika mobilních telefonech, které nabízejí vynikající životnost baterie, včetně BlackBerry KEYone, BlackBerry Motion a Moto Z Play.

HTC: hardwarové specifikace a vlajková loď

Snapdragon 625 nabízí octa-core CPU, a GPU v podobě Adreno 506. O dočasně spuštěné aplikace a soubory se pak postará operační paměť s kapacitou 3 GB, čímž upevní svou pozici ve střední třídě. V testu služby Geekbench model s označením 2Q5W1 dosáhl následujícího skóre, na jedno jádro procesor dosáhl na 770 bodů, přičemž při použití všech jader na 3893.

Minulý měsíc společnost HTC uvedla, že na MWC 2018, které se bude konat již 26. února v Barceloně, nebude představen nový vlajkový model. K představení vlajkového modelu by mělo dojít až v následujícím měsíci. Jakmile zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat