Další nový výrobce Phonemax, představil mobil Ace 1 Plus

Další nový výrobce Phonemax, představil mobil Ace 1 Plus
2018-02-07T07:44:14+02:00
• 7. 2. 2018
1

Další poměrně novou značkou na čínském poli chytrých telefonů je firma Phonemax, která se představila 5,5″ smartphonem s názvem Ace 1 Plus. Nabízí průměrné specifikace též za průměrnou cenu, necelé 4 000 Kč, celkově však parametry spíše spadá do roku 2016, kdy byl hitem. V roce 2018 je však opožděným bráškou.

Výrobce je sám zmatený

Phonemax je sám zmatený v tom, jaké specifikace Ace 1 Plus vlastně nabízí. Na svém oficiálním webu v kategorii specifikace píše, že systém je Android 6.0, zatímco na stránce funkce je napsáno, že má Android 7.0. Možná je to vyřešené tak, že telefon přichází s Androidem 6 a hned se mu stahuje OTA aktualizace na Android 7. Phonemax Ace 1 Plus nemá na sobě nic plusového, kromě starého Androidu nabízí 5,5″ displej, kde na přední části jen 71 % zabírá displej, tedy zde potkáte široké rámečky.

O výkon Phonemaxu se stará slabý procesor od MediaTeku MT6750T, který sice spadá do střední třídy procesorů od tohoto výrobce, ale žádné veliké výkony zde nečekejte. Procesor je sice osmijádrový, ale taktovaný na 1,5 GHz. RAM má 4 GB, což je slušná hodnota, a vnitřní úložiště též není vůbec malé. Má 64 GB a je možné ho rozšířit o dalších 128 GB pomocí SD karty. Ace 1 Plus byl představen na začátku roku 2018, a i přesto nabízí jen jednu čočku hlavního zadního fotoaparátu, která má 16 MPx, přední selfie kamerka má 13 MPx. Dokonce disponuje starým micro USB port.

Baterie má kapacitu 3500 mAh a je nabíjena pomocí Quick Charge ve staré verzi 2.0. Tělo Ace 1 Plus je naštěstí kovové, což přidává mírně na hodnotě. Zařízená má samozřejmě čtečku prstů a ta je umístěna na přední straně. Naštěstí má českou frekvenci LTE B20. Telefon je vhodný pro ty, kteří hledají do své sbírky netradiční značky z Číny. Cena je těsně po 4 000 Kč.

Zdroje: kimovil.com, phonemax.cc

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

SticklerStickleru

7. 2. 2018, 10:56

To jsou názvy značek to mě snězte…
Nejvíc mě rozbila značka 360 a M-Horse :-DDDDDD zatím…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat