Dopřejte si jedinečné vychytávky od Xiaomi za skvělé ceny sponzorovaný článek

Dopřejte si jedinečné vychytávky od Xiaomi za skvělé ceny [sponzorovaný článek]
2018-02-02T17:00:22+02:00
• 2. 2. 2018

Internetový obchod Geekbuying si pro vás dnes připravil jedinečné slevy na netradiční elektroniku od čínského výrobce Xiaomi. V dnešním článku se budeme bavit o chytrém vysoušeči vlasů, meteostanici a o jedné vychytávce pro potraviny. Fén můžete zakoupit se slevovým kódem za 950 korun zde, meteostanici za pouhých 283 korun českých zde, a vychytávku pro uchování čerstvých potravin za krásných 202 korun na tomto odkaze. Vše samozřejmě s dopravou zdarma.

Skvělý fén za skvělou cenu

Xiaomi svojí nabídku elektroniky rozšířil o velmi zajímavý kousek. Jedná se o vysoušeč vlasů, na který obchod Geekbuying poskytl 30% slevu. Pro naše čtenáře však nachystal slevový kód, který ve vaší peněžence ušetří další tři dolary. Při objednávce stačí zadat kód TKUSCCPH, díky kterému se cena zastaví na krásných 46,99 amerických dolarech, v přepočtu na 950 korunách.

Fén v bílé barvě ve své ceně oplývá skvělými funkcemi. Mimo kompaktní skládací design zde můžete najít dvě jednotlivá vyústění. Ta zde fungují hlavně jako protekce pro vaše vlasy a redukce tvorby statické elektřiny. Díky vyústění se vaše vlasy i rychleji a kvalitněji vysuší a budou nadýchanější. Výrobce též slibuje kvalitní motůrek pro dlouhou výdrž a unikátní design koncovky.

Fén nabízí výkon až 1600 W a dva módy síly foukání. O regulaci teploty se stará chytré čidlo, takže se o své vlasy již nemusíte bát. Pro více informací a nákup klikněte zde.

Chytrá meteostanice

Geekbuying nabízí skvělou meteostanici od Xiaomi nyní za ještě lepší cenu. Takováto vychytávka se do domácnosti vždycky hodí a od kvalitního výrobce ji nyní můžete získat s parádní slevou.

Do objednávky stačí zadat kód NQVCKCAR, a cena bude po slevě rovna necelým 14 americkým dolarům, tedy 283 korunám.

Mimo bezkonkurenční cenu stanice nabízí i spoustu užitečných funkcí. Můžete mezi nimi nalézt samozřejmě teplotu a vlhkost v místnosti. Vše je postaveno na precizním a přesném digitálním senzoru, díky čemuž jsou výsledky velmi přesné. Zařízení lze umístit jak na stojánek, tak i na zeď, a všechny informace zobrazuje displej na technologii elektronického inkoustu. Ten zaručuje perfektní čitelnost. O hlídání norem se starají „smajlíci“, kteří svým výrazem vyjadřují kvalitu vzduchu v místnosti.

Více informací a tuto stanici za jedinečnou cenu můžete nalézt na tomto odkaze.

Zařízení pro uchování čerstvosti vašich potravin

Xiaomi má ve své nabídce opět netradiční zařízení. To se nyní týká ochrany vašich potravin. Zařízení kontroluje a redukuje zápach a vlhkost díky obsahu mentolového extraktu velmi svědčí vašim potravinám ve vaší lednici. Mimo to má i skvělou funkci sterilizace a chytře zabraňuje kažení jídla. Zařízení dokáže absorbovat ethylen, který se uvolňuje ve stárnoucím ovoci a zelenině a tím prodlužuje jejich životnost.

Vaší peněžence zajisté uleví další sleva, kterou obchod nabídl. Stačí zadat tento kód QICAEGWY, a cena bude čítat pouhých 9.99 amerických dolarů, v přepočtu celých 202 korun.

Osvěžovač toho umí samozřejmě více, pro informace a případný nákup za skvělou cenu stačí přejít na geekbuying.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat