Casio má novou limitovanou edici hodinek s Android Wear

Casio má novou limitovanou edici hodinek s Android Wear
2018-02-13T09:00:33+02:00
• 13. 2. 2018

Nabídka chytrých hodinek se systémem Android Wear se rozšiřuje o jeden čerstvý přírůstek, který přináší společnost Casio pouze v limitované edici. Nové hodinky nesou označení WSD-F20-WE a japonský výrobce jich připravil dohromady v množství 1 500 kusů. Pokud již vlastníte podobné hodinky od této firmy, tak v podstatě nemusíte ani zoufat, protože Casio přineslo minimum změn oproti základní variantě.

Za odolnost si připlatíte

Hodinky jsou předělávkou modelu WSD-F20 patřící do série Pro Trek a k jejich oficiálnímu uvedení došlo v dubnu loňského roku. Vnitřní hardwarová část se nedočkala žádné změny. Výrobce připravil jen novou barvu s názvem fluoritově bílá, která má imitovat krystalický vzhled. Nachází se zde 1,32palcový displej s rozlišením 320 x 320 pixelů, funkce jako jsou GPS, Bluetooth 4.1 nebo systém Android Wear ve verzi 2.0.

Ukrytá baterie zvládne jeden den běžného používání či 18 hodin za plného provozu. Zvýšená odolnost odpovídá vojenskému standardu MIL-STD 810G. Navíc jsou odolné vůči vodě do hloubky až 50 metrů. Zahájení prodeje proběhne během příštího měsíce na vybraných trzích za prozatím neznámou cenu. Hodinky WSD-F20 pořídíte od 500 dolarů (tj. cca 10 361 Kč bez daně), takže limitovaná edice se samozřejmě postará o překonání této cenovky.

Zdroj: wsd.casio.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat