3 nové telefony společnosti Huawei odhaleny na TENAA.com

3 nové telefony společnosti Huawei odhaleny na TENAA.com
2018-02-13T11:08:05+02:00
• 13. 2. 2018

Dle čínské webové stránky TENAA, která slouží jako databáze mobilních zařízení v rámci stejnojmenného telekomunikačního úřadu v Číně, pro nás společnost Huawei chystá 3 nové telefony. Informace naznačují, že řada Nova bude obohacena o rovnou dva modely. Klasický Nova 3 s větším bratříčkem Nova 3 plus. Poněvadž je dnes trendem dělat velké obrazovky, můžeme pravděpodobně očekávat minimálně větší displej. Poslední odhalený model bude nejspíše buď Y3 nebo Y5, z důvodu nedostatku informací nám zbývá pouze čekat.

Ohledně specifikací se toho ví pramálo, napoví zatím pouze design a provedení telefonu. Navíc, telefony nejsou oficiální a nemusí takto ve finále vypadat. Pojďme si tedy telefony představit blíže.

Modely Nova se 4 foťáky

Oba modely Huawei Nova jsou na první pohled velmi podobné. Potěší především dvěma foťáky jak na zadní straně telefonu, tak i na přední. O kvalitní selfie by nemělo být nouze. Zadní strana připomíná starší model Nova 2. To hlavně díky duální soustavě foťáků. Zadní stranu, která je, zdá se, z kovu, doplní čtečka otisků prstů, přisvětlovací diodu a logo výrobce.

Na přední straně si můžeme povšimnout poměru stran obrazovky. Ta nabídne populární poměr 2:1. Design vypovídá i o tlačítkách zařízení. Ta budou softwarová. Úniky informací prozradily také minimálně dvě barevné variace: bílo-zlatou a černou. Na spodní straně lze spatřit náznak 3.5mm jacku, což mnohé z vás určitě potěší.

Třetí model, aneb nástupce řady Y?

Třetí model se zdá být pravděpodobným nástupcem řady Y. Spekuluje se, o jaký model konkrétně půjde. Je zajisté poznat, že půjde o levnější model. To především díky „pouhé“ jedné selfie kamerce. Model však také nabídne duální fotoaparát a přisvětlovací diodou, taktéž i čtečku otisků prstů. Konstrukce, která se přizpůsobila co nejlepšímu poměru displeje k tělu, bohužel nevměstnala tlačítka. Ta budou tedy opět softwarová. Při bližším zkoumání lze taktéž identifikovat přítomnost 3.5mm jacku. Co se provedení týče, můžeme pouze hádat, zda zadní strana bude opravdu kov. Rámečky z kovu však jednoznačně budou.

Oba modely nastoupí na trh s podporou dual-SIM, Androidem 8.0 a nadstavbou EMUI 8.0. O dalších podrobnostech se lze pouze dohadovat, nechme se překvapit tím, co telefony v budoucnu nabídnou.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat