Získejte slevu na Xiaomi Mi Notebook Pro v hodnotě 3 000 Kč! sponzorovaný článek

Získejte slevu na Xiaomi Mi Notebook Pro v hodnotě 3 000 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-01-03T15:18:19+02:00
• 3. 1. 2018

Po velmi úspěšném modelu Xiaomi MI Air přidává čínská společnost do své nabídky výkonnější a větší variantu v podobě Mi Notebook Pro 15.6”. Tento vybavený a výkonný notebook představuje perfektní kombinaci špičkového hardwaru, nádhernou a lehkou konstrukci včetně moderního designu. Pokud bychom se o celkové váze zařízení bavili, jedná se pouze o 1,95 kg. Je tedy zřejmé, že se jedná o lehce přenosný notebook.

Xiaomi Mi Notebook 15.6 nabízí skvělou hliníkovou konstrukci, které bylo dosaženo především precizní prací společnosti Xiaomi. Zařízení je na svou velikost nejen tenký, ale také velmi lehký. Navíc dosáhnete velmi pohodlného a rychlého psaní, a to díky především rozměrné klávesnice. Inženýři čínského giganta si dali záležet také na designu touchpadu, který oproti svému předchůdci Mi Air dosahuje lepší přesnosti. Navíc jej výrobce obohatil čtečkou otisků prstů.

Xiaomi Mi Notebook Pro pro náročné hráče

Jestliže navíc s sebou potřebujete svou vlastní kancelář, pak je pro vás Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6 perfektní volbou. Srdcem celého zařízení je mimo jiné také procesor Intel Core i7-8550U s frekvencí až 4 GHz. Je tedy jasné, že o výkon nouzi mít nebudete. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou až 16 GB, přičemž pro vaše soukromá data je zde připraven SSD v podobě 256 GB. Rádi hrajete náročné počítačové hry? Žádný problém. O vaše potřeby se totiž postará velmi výkonná grafická karta Nvidia GeForce MX150.

Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6” je možné zakoupit cca za 25 500 Kč, a to u internetového obchodu Gearbest.com. Jestliže zadáte náš speciální slevový kupón XmasCZ30, zaplatíte pouhých 22 600 Kč. Pokud tedy hledáte levný a výkonný přenosný počítač, Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6” by vás mohl zaujmout. Můžete jej zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat