MyKronoz ZeTime – revoluční hodinky míří do prodeje

MyKronoz ZeTime – revoluční hodinky míří do prodeje
2018-01-17T07:29:40+02:00
• 17. 1. 2018

Uběhl necelý rok od crowdfundingových kampaní na Kickstarteru a Indiegogo, kde společnost MyKronoz dokázala dohromady vybrat přes neuvěřitelných 11 milionů dolarů pro svůj projekt kolem hodinek ZeTime. Švýcarský výrobce právě zahajuje oficiální prodej hybridních hodinek s dotykovým displejem a zároveň také s mechanickými ručičkami ve dvou velikostech. Prvenství si dokázali udržet dodnes, kdy jim patří velká pozornost během veletrhu CES v Las Vegas.

Klasické hodinky doplněné o pokročilé funkce z chytrých hodinek jsou nabízeny ve velikosti Petite (39mm) a Regular (44mm). K tomu navíc můžete vybírat ze dvou barevných provedení, která pravděpodobně budou postupně rozšiřovat podle zájmu. Pod ručičkami se nachází 1,22palcový displej (Regular) s rozlišením 240 x 240 pixelů. V případě menší verze Petite jde o 1,05palcový panel s totožným rozlišením.

Pod displejem mají být umístěny dvě baterie o velikosti 200 mAh a menší 180 mAh. Jedna baterie zaručuje výdrž 3 dny (chytré hodinky) a druhý článek až 30 dnů (analogové hodinky). Dále součástí výbavy je 3osý akcelerometr, snímač tepové frekvence nebo funkce Bluetooth 4.2. Hodinky jsou kompatibilní se zařízeními běžící na systému iOS 8 a vyšší nebo Android 5.0 a vyšší. Případní zájemci mohou počítat s lákavou cenou 199 dolarů (tj. cca 4 168 Kč).

Zdroj: mykronoz.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat