Forerunner 645 Music aneb hodinky s týdenní výdrží, GPS a možností přehrávání hudby

Forerunner 645 Music aneb hodinky s týdenní výdrží, GPS a možností přehrávání hudby
2018-01-09T16:40:43+02:00
• 9. 1. 2018

Uživatelé často od chytrých náramků, potažmo chytrých hodinek, očekávají jednoduché a rychlé ovládání. Propojení s mobilním telefonem je pak pro ně samozřejmostí. Majitelé takzvaného wearables si poté mohou díky svému chytrému příslušenství přehrávat hudbu, a to bez nutnosti mobilního telefonu. Ovšem touto funkcí disponuje jen velmi malé procento hodinek.

Tohoto faktu si je očividně vědoma společnost Garmin, která se rozhodla představit nové chytré hodinky v podobě Forerunner 645 Music. Jedná se o velmi zajímavé řešení, které určité kompromisy eliminuje.

Tak například hodinky disponují technologií GPS, díky čemuž nejsou tolik závislé na smartphonu. Pro uživatele je zde také připravena vnitřní kapacita, která dokáže pojmout až 500 skladeb pro přehrávání. Samotné přehrávání hudby pak samozřejmě funguje díky technologii Bluetooth – v praxi to znamená, že potřebujete Bluetooth sluchátka.

Forerunner 645 Music – pro sportovce jako dělané

Pokud vás zajímají denní statistiky, jistě oceníte hned několik funkcí, díky kterým můžete například sledovat své běhy, jízdy na kole, či dokonce plavání a další. A právě při těchto sportovních aktivitách můžete přes hodinky poslouchat hudbu, kterou máte uloženou buď ve vnitřním úložišti, anebo využijete streamovací služby (jako je například iHeartRadio).

Novinek jsme se dočkali také v oblasti konstrukčního zpracování. Jedná se o vůbec první Forerunner, který je vybaven ocelovým rámem. Uživatelům by tak hodinky měly kolem zápěstí ještě lépe padnout. Při zakoupení produktu získáte také přístup ke službě Garmin Pay. Dále se dočkáte barevného displeje či podpory Running Dynamics Pod, díky čemuž můžete sledovat své statistiky.

Vzhledem k tomu, že jsou hodinky vybaveny barevným displejem, vydrží na jedno nabití zhruba týden, a to v běžném režimu. Jakmile využijete funkcí typu GPS či hudby, dostanete se na 5 hodin. Forerunner 645 Music bude k dispozici za 450 amerických dolarů, což je zhruba 9 500 bez DPH.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat