Další sportovní hodinky od NO.1 s názvem F6

Další sportovní hodinky od NO.1 s názvem F6
2018-01-12T07:59:03+02:00
• 11. 1. 2018

NO.1 je čínský výrobce, který se věnuje hlavně výrobě chytrých hodinek a taktéž dělá několik chytrých odolných telefonů. Hodinky jsou však větší byznys a proto vyrábí jeden kus za druhým. Nedávno jsme psali o hodinkách NO.1 F5, které přišly v listopadu. Na začátku nového roku 2018 přichází jejich nástupce F6.

Voděodolné s dlouho výdrží

Hodinky F6 patří do kategorie outdoorových zařízení, které nemají v sobě zabudovaný systémem Android či Android Wear, avšak mají proprietární systém, který pomocí Bluetooth spárujete s telefonem a následně z mobilu se do hodinek posílají notifikace a z hodinek do mobilu údaje o vaší aktivitě. Hodinky se ovládají tlačítky na boku a taktéž dotykem na OLED obrazovku. Baterie má 350 mAh a dle výrobce by měla vydržet až 50 dní. Taková doba je možná pouze při vypnutém Bluetooth.

Hodinky jsou vodotěsné a odpovídají certifikaci IP68. Mají v sobě zabudovanou GPS a díky přidružené aplikaci si v telefonu můžete zaznamenávat svoji trasu. Mezi další funkce patří například upomínka při dlouhém sezení, měření spánku či zaznamenávání tepu, venkovního tlaku či nadmořské výšky. Cena hodinek bude kolem 40 dolarů, což v přepočtu dělá 840 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat