Chytrý náramek Makibes HR1 za 314 Kč? I to je možné díky našemu slevovému kupónu sponzorovaný článek

Chytrý náramek Makibes HR1 za 314 Kč? I to je možné díky našemu slevovému kupónu [sponzorovaný článek]
2018-01-08T16:54:54+02:00
• 8. 1. 2018

Chytré náramky a hodinky jsou v poslední době velmi oblíbenými doplňky, čehož si jsou vědomi i někteří další výrobci. Tak například společnost Makibes nyní nabízí speciální slevu na svůj chytrý náramek. Makibes HR1 vás zaujme nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o náramek vhodný jak pro sportovce, tak také pro méně pohyblivé uživatele.

TAKOVÁ SLEVA SE UŽ NEMUSÍ OPAKOVAT

Chytrý sportovní náramek nabízí malý obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl implementovat certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Makibes HR1 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 7 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 90 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes HR1 nabízí za 806,97 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit s téměř 50 % slevou, a to za příjemných 414 Kč. Pokud navíc zadáte kupón v podobě ZJEURZJL, zaplatíte pouhých 314 Kč. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Další zlevněné produkty

Internetový obchod Geekbuying nyní nabízí tisíce dalších produktů za sníženou cenu. Pokud vás tedy zajímá například chytrá domácnost, popřípadě sportovní náramky, jistě si vyberete. Veškeré produkty ve slevě najdete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat