Energizer Power Max P600S – to nejlepší z dílny králíčka Bunnyho

Energizer Power Max P600S – to nejlepší z dílny králíčka Bunnyho
2018-01-08T13:00:20+02:00
• 8. 1. 2018

Proslulého králíčka Bunnyho od firmy Energizer si každý sice spojuje s bateriemi, ale tento americký výrobce už nějakou dobu vydává chytré telefony pod stejnojmennou značkou. Tentokrát přichází model Power Max P600S a jde zatím o jejich nejlepší zařízení. Každopádně výdrž baterie nebude v tomto případě hrát nijak významnou roli, ale určitě si zaslouží povšimnutí díky povedené sestavě hardwaru.

Přední panel zabírá 5,99palcový displej s FullHD+ rozlišením a líbivě zaoblenými rohy. Uvnitř si našel místo osmijádrový procesor Helio P25 od MediaTeku po boku grafického čipu Mali-T880 MP2. Verzi v černém provedení poznáte podle 3GB paměti RAM a 32GB úložišti. Varianta s modrým přelivem získala dokonce 6GB paměť RAM a 64GB úložiště. U obou nechybí slot pro paměťové microSD karty.

Příjemným zpestřením je zadní kryt vyrobený z uhlíkových vláken, který můžete znát například z telefonů od BlackBerry. Vzadu tedy najdete snímač otisků prstů a fotoaparát sestaven z 13MPx a 5MPx senzoru od Samsungu. Baterie o velikosti 4 500 mAh slibuje výdrž 12 hodin za plného provozu, nebo 16 dnů setrvání v pohotovostním režimu. Podpora rychlého nabíjení probíhá přes přítomné USB typu C.

Základní výbavu uzavírá systém Android v již starší verzi 7.0 Nougat či přední 8megapixelová kamerka s LED bleskem. Oficiálně prodej začne od poloviny tohoto měsíce za prozatím neznámou cenu.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat