Xiaomi Mi Air Purifier 2S: Nová generace čističe vzduchu za příjemnou cenu sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Air Purifier 2S: Nová generace čističe vzduchu za příjemnou cenu [sponzorovaný článek]
2017-12-01T07:18:26+02:00
• 1. 12. 2017

Společnost Xiaomi před nějakým časem představila zbrusu novou verzi velmi úspěšného čističe vzduchu, Mi Air Purifier 2S. Nová generace je nástupcem loňské verze. Model Purifier 2S je plný kompromisů, což ve výsledku není vůbec špatné. Kombinuje totiž nejen loňskou verzi, ale také nabízí něco z verze Pro. Pokud máte zájem mít to nejlepší, pak můžete použít náš odkaz, díky kterému jej dostanete za nejlepší možnou cenu.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S: Co je nového?

Nový Mi Air Purifier 2S pokračuje v cestě svého předchůdce. Nicméně je nyní vybaven OLED obrazovkou, tak jako verze Pro. OLED panel umožňuje uživatelům přesně zobrazit atmosférické částice (PM); tento PM má průměr menší než 2,5 mikronů. Taktéž nabízí informace týkající se teploty, vlhkosti a tak dále.

Stejně tak je dodáván s připojením Wi-Fi, a to hlavně z důvodu, aby se přístroj neustále aktualizoval a držel krok se změnami kvality vzduchu. Zajímavým řešením je především laserový senzor, jenž pomáhá přesně detekovat částice o velikosti menší než 0,3 μm. Navíc Xiaomi Mi Air Purifier 2S disponuje vestavěným světelným senzorem, který odkáže automaticky detekovat změny okolního světla, díky čemuž nastaví jas displeje. Tím se zajistí osvětlení v noci, které nezůstane příliš silné – nedojde k rušení spánku.

Při zakoupení získáte zařízení s čistou rychlostí dodávky vzduchu 310 m3 / h (CADR). To v praxi znamená, že dokáže pokrývat prostor o rozměrech 21 až 32 čtverečních metrů.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S okamžitě čistí a filtruje vzduch

Mi Air Purifier 2S má taktéž vylepšený třívrstvý filtr, jenž dokáže velmi rychle zachytit mnoho druhů částic. Mezi částice například patří různé alergeny, zvířecí kůže, formaldehyd, prach, pyl a cigaretový kouř. Mi Air Purifier 2S je jistě zajímavý přístroj, který jde tak trochu svou cestou. Kombinuje totiž nejen loňskou verzi, ale také Pro verzi. Pokud se vám čistič vzduchu zamlouvá, nebo se chcete dozvědět více, klikněte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat