Visvo Novel – power banka na záda

Visvo Novel – power banka na záda
2017-12-11T07:29:20+02:00
• 11. 12. 2017

Firma Visvo s německými kořeny rozjela zajímavý projekt přes známý Kickstarter, přičemž se zaměřila na špatnou životnost baterií nejen v chytrých telefonech. Místo toho, aby power banka zabírala místo ve vašich zavazadlech, tak rovnou vymysleli batoh s integrovanou baterií pro dobíjení několika zařízení najednou. Navíc celé zpracování nepůsobí nijak výstředně, čímž zaujmou ještě širší publikum.

Výrobce jej popisuje jako základní batoh pro každodenní dobrodružství a je vyroben v neutrální šedé barvě. Batoh získal certifikaci IP54, takže mu nedělá žádný problém prach nebo voda v drsnějších podmínkách. Dále cyklisty potěší technologie tlumení nárazů, přední a zadní LED světlo. Technologie Qualcomm Quick Charge 3.0 dovolí současně nabíjet až tři různá zařízení přes USB kabel. Energii čerpá z ukryté baterie o velikosti 13 400 mAh.

Tři varianty s názvem Novel 1.0, Novel 2.0, Novel 3.0 jsou od sebe rozlišeny objemem, dodatečnými funkcemi a také samozřejmě cenami. Základní model pořídíte v 40% slevě z maloobchodní ceny za 299 euro (tj. cca 7 639 Kč). Naopak nejdražší vychází na 389 euro (tj. cca 9 939 Kč), jehož cena ve volném prodeji vzroste o 40 %. Pokud společnost zvládne překonat vytyčený cíl, tak dodávky odstartují až v červenci příštího roku.

Zdroj: kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat