Xiaomi představí druhou generaci hodinek Amazfit

Xiaomi představí druhou generaci hodinek Amazfit
2017-12-11T06:59:14+02:00
• 11. 12. 2017
6

Čínský výrobce Xiaomi se stává čím dál tím více populární, a to hlavně díky kopírování designu Applu, čímž se samotná společnost vůbec netají, neboť to sama na své konferenci prohlásila. Aktuálně stojí za (r)evolucí v podobě bezrámečkových displejů. Nicméně to není vše, co čínská firma prodává.

Společnost Xiaomi se na trhu prosadila také pomocí chytrých náramků a hodinek, například Mi Band a Mi Band 2. Na trh poté výrobce nasadil chytré hodinky v podobě Huami. V současné době má Xiaomi hned několik chytrých hodinek a fitness trackerů, které jsou populární snad po celém světě. Ovšem jeho jedinečným produktem jsou právě populární hodinky Amazfit. Těch jsme se vůbec poprvé dočkali v loňském roce, firma se však nechala slyšet, že již 12. prosince na trh uvede druhou generaci – Amazfit Smartwatch 2.

Během posledních několika dní se na internetu objevily informace týkající se funkcí, kterých bychom se s největší pravděpodobností v druhé generaci hodinek mohli dočkat. Společnost mimo jiné prohlásila, že jeho nové hodinky budou k dispozici s ručně leštěnými keramickými obrubami kolem displeje. Skvělou informaci poskytl zahraniční server Gizmochina, podle něj hodinky přinesou takzvaný plavecký režim, díky kterému by hodinky mohly být odolné až do hloubky 50 metrů. Z toho vyplývá, že zařízení bude vodotěsné, stejně tak jako jeho předchůdce a dokáže užitečně sledovat plavecké aktivity.

Xioami Amazfit Smartwach 2: již za tento týden

Očekáváme, že s blížícím se termínem získáme více informací o produktu, vždy totiž k nějakému tomu úniku dojde – bohužel. Oficiální představení produktu se datuje na 12. prosince 2017. Podrobnosti, které se na internetu objevily, jen dokazují, že dojde k značenému vylepšení v konstrukci (ručně leštěné keramické obruby) a ve specifikacích (režim plavání). Prozatím nemůžeme s jistotou prohlásit, zda se bude Xiaomi držet původního designu, tedy konstrukce v podobě kulatého 1,34palcového displeje.

Podle analytiků je cena odhadována na 120 amerických dolarů, což by mohlo v přepočtu být zhruba 2 700 Kč bez DPH. Jedná se samozřejmě pouze o odhadovanou cenu, nelze ji tedy brát se 100 % jistotou. O dalších podrobnostech vás budeme informovat v podobě článku. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

buzeranský češi pořad budou něco kritizovat,vždyt jste pogl na této planetě

Dokud nebudou chytre hodinky vypadat elegantne a nevydrzi baterka alespon tyden realneho provozu tak jedina varianta je Garmin fenix 3 nebo 5. Nevim na co cpou do hodinek tolik cypovin kdyz staci aby hodinky umeli notifikace, baterka aby vydrzela min tyden (ve skutecnosti ne na papire), a byli elegantni. To ze to ma neco na mereni, GPS, sim, prohlizece a buh vi co je asi tak nejak pro normalniho člověka pase. Ac se ro nezda i ty GF3 jsem vybiral jen podle tech trech kryterii. A ze to ma neco navic. Budiz. Beru to jako bonus. Dnesni smartky se spis zameruji na ten bonus nez na ty prvni tri pravidla. Krasa, vydrz a notifikace.

Jiří Klepek

11. 12. 2017, 9:42

„a to hlavně díky kopírování designu Applu“, ze vam neni hanba. Stava se cim dal vice popularni protoze nabizi kvalitni telefony za zlomek ceny applu! Ano inspiruji se designem, nema cenu to zapirat, ale rozhodne to neni hlavni duvod jejich popularity.

Petr Hošek

11. 12. 2017, 9:24

Článek jste vydali před 2 hod. Představí je 12.prosince, to už je za čtyři dni?? Když je dnes 11.prosince? Nějaké zajímavé počty…

Přemysl Vaculík

VIP 11. 12. 2017, 10:46

Článek jsme trochu pozdrželi. Díky za upozornění, opraveno.

Hodinky kulaté, telefony placaté – chudák Apple všichni od nich kopírují – ještě že ne i cenou to by tady všichni volali z okna

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat