Tip na Vánoční dárek: slevové kupóny na Mi Note 2, Mi Band 2 či USB LED diodu sponzorovaný článek

Tip na Vánoční dárek: slevové kupóny na Mi Note 2, Mi Band 2 či USB LED diodu [sponzorovaný článek]
2017-12-10T19:53:16+02:00
• 8. 12. 2017
6

Čínské společnosti jsou na našem trhu stále populárnější. Obchod Gearbest.com tak nyní přináší další akci, ve které jsou právě čínské produkty ve slevě. Zakoupit tedy nyní můžete nejen telefonytablety, ale také sluchátka, externí baterie, kamerky, robotické vysavače, nebo dokonce notebooky.

Xiaomi Mi Note 2: levný, výkonný smartphone

Čínská společnost Xiaomi před téměř jedním rokem představila nový model s označením Mi Note 2, který v té době jako by z oka Galaxy Note 7 vypadl, a to hlavně díky zakřivenému displeji po stranách. Není tedy divu, že se jednalo o jeho přímého konkurenta. Samozřejmě se ale nejedná o hlavní přednost telefonu. Už jenom z pohledu základních specifikací jde o velmi zajímavý přírůstek.

Xiaomi Mi Note 2 vás zaujme nejen svém krásným zpracováním, ale taktéž svým fotoaparátem na zadní straně zařízení. Čip pro tento model dodala firma Sony. Zadní kamera je vybavena 23MPx senzorem podporující 4K videa.

Pod šasi tepe procesor Snapdragon 821 od společnosti Qualcomm. Jedná se o lehce upravenou verzi, neboť je taktovaná na 2,35 GHz. Uživatele jistě potěší přítomnost velké kapacity baterie, která činí krásných 4070 mAh, což je na dnešní dobu naprosto dostačující. Každý den večer budete mít k dispozici kolem 30 procent, a to i přesto, že telefonu dáte opravdu zabrat. Neustálé Wi-Fi hotspoty jsou na denním pořádku.

Pokud vás zajímá vnitřní úložiště telefonu, tak se podržte. Model Mi Note 2 totiž nabízí standardních 64 GB, ovšem můžete si zakoupit i verzi se 128GB úložištěm. O zpracování dočasně spuštěných aplikací se pak postará operační paměť o velikosti 4 GB, anebo 6 GB. Opět si zde můžete vybrat, kolik RAM vlastně chcete. Dále zde najdeme Bluetooth ve verzi 4.0 či Wi-Fi se standardem 802.11 b/g/n.

Jestliže máte o telefon zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Mi Note 2 nabízí za 357,99 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón XmasCZ01 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 269,99 dolarů, což je v přepočtu asi 5 900 Kč. Telefon si můžete zakoupit ZDE (verze bez LTE 800 MHz).

Xiaomi Mi Band 2: větší slevu nikde nezískáte

Chytrý sportovní náramek nabízí malý oválný a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je samozřejmě baterie o kapacitě 70 mAh. I přes tak malou kapacitu náramek při denní aktivitě vydrží až 20 dní na jedno nabití. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP67 zaručující 100 % vodotěsnost. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Xiaomi Mi Band 2 kontrolovat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, pedometr, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 20 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 70 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Mi Band 2 nabízí za 24,59 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón XmasCZ03 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 15,99 dolarů, což je v přepočtu asi 350 KčNáramek si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi a hračky pro každého

Společnost Xiaomi nabízí také hned několik zajímavých produktů, respektive příslušenství pro mobilní telefony či notebooky. Tak například nyní je možné zakoupit USB LED diodu, a to z původních 2,99 amerických dolarů na 0,99 amerických dolarů (v přepočtu asi 20 Kč). I zde platí, že pro uplatnění slevy musíte zadat kupón XmasCZ06. Přisvětlovací LED diodu můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

sleva na náramek pro 20 objednávek, to je fakt akce …

Zdeněk Koutský

VIP 8. 12. 2017, 21:25

ten slevový kupón je jen pro 20 objednávek. Vždy poté získáme nové

Lukáš Beny Beniač

8. 12. 2017, 17:42

LEDka už taky nejde

Lukáš Beny Beniač

8. 12. 2017, 17:35

tak nic, kód už vypršel

Lukáš Beny Beniač

8. 12. 2017, 17:29

U náramku mi to píše, že tento kód neni pro tento produkt

Zdeněk Koutský

VIP 8. 12. 2017, 17:50

Dobrý den,

vydržte prosím. Kontaktuji Gearbest a zjistím, kde je problém

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat