Tip na Vánoční dárek: Bezdrátová nabíječka pro iPhone X a Galaxy S8 za skvělých 190 Kč! sponzorovaný článek

Tip na Vánoční dárek: Bezdrátová nabíječka pro iPhone X a Galaxy S8 za skvělých 190 Kč! [sponzorovaný článek]
2017-12-15T07:23:11+02:00
• 13. 12. 2017

Po deseti letech od představení prvního iPhonu jsme se dočkali zcela nového designu iPhone. Ten přišel o charakteristické domovské tlačítko a přináší displej roztažený do úplných okrajů. Senzor otisků prstů TouchID nahrazuje pokročilé snímání obličeje pod názvem FaceID. Nový iPhone X se pak použitými materiály vrací k dobám iPhonu 4. Krom toho se iPhone X dočkal bezdrátového nabíjení.

Originální příslušenství od Applu nebylo nikdy levné. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Gearbest, který již nyní nabízí speciální bezdrátovou nabíječku pro iPhone X za vánoční cenu. Cena bezdrátové nabíječky činí 10,99 amerických dolarů. Pokud ovšem zadáte náš slevový kupón CHARGSJ, zaplatíte 8,99 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 190 Kč.

Podpora iPhone X, Samsung Galaxy Note a další

Samozřejmě se nejedná o nabíječku, která by byla kompatibilní pouze s nejnovějším iPhonem. Výrobce TOCHIC podporuje také iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy Note / S7 / S7 Edge / S8 / S8 Plus / Note 8, a tak podobně.

Samotná nabíječka podporuje rychlé nabíjení v podobě, a to díky výkonu 10 W. TOCHIC Qi Wireless Charger Pad disponuje 8 mm konstrukčním zpracováním. Jedná se tedy o velmi malou a lekou přenosnou bezdrátovou nabíječku – vhodné pro cestování. Výrobce svůj produkt vybavil také automatickou ochranou proti přetížení. To v praxi znamená, že pokud je mobilní telefon plný elektřiny, nabíječka se automaticky přepne na režim nabíjení. Jestliže vás nabíječka zaujala, můžete si ji zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat