Chytré hodinky H1 za opravdu výhodnou cenu! sponzorovaný článek

Chytré hodinky H1 za opravdu výhodnou cenu! [sponzorovaný článek]
2017-12-14T12:18:51+02:00
• 13. 12. 2017

Elegantní chytré hodinky H1 s pánským designem se během chvilky dají proměnit na hodinky s inteligentním moderním designem a dalších vzorů, paleta obrazovky a přídavných pásků či rámečků je u těchto hodinek opravdu rozmanitá.

I přes to však design není hlavním lákadlem, okouzlí vás totiž také svými originálními funkcemi, jako je například možnost používání aplikace Skype, a to nejen k volání, ale dokonce i k videohovorům. Hodinky H1 jsou totiž vybavené HD kamerou s 5 megapixely a podporují mobilní komunikace 3. generace (3G).

H1 vulgo pomocník na cestě za dobrodružstvím

Hodinky nabízejí spousty rozlišných módů pro sport, jakými jsou například režimy pro venkovní běh, ať už se jedná o udržování kondice, tak také speciální mód pro maraton, půl maraton a dokonce i zdolávání horských vrcholů. Módy pro vnitřní běhání a Cross-country závody jsou také k dispozici.

Z hlediska odolnosti vůči povětrnostním podmínkám či počasí ovšem také rozhodně nezaostávají a disponují vodotěsnou ochranou IP68. A v základním balení je k dispozici 22 jazyků, počínaje tradiční čínštinou až po polštinu.

Dále pak sledují váš spánek a pomáhají vám díky specifické analýze během doby strávené spaní zlepšit kvalitu spánku. Součástí balení H1 je také funkce pro automatické hlášení přílišné doby bez dodání tekutin, či spánku a tak regulují, aby jste byli dostatečně hydratováni a plni energie.

Mezi „podřadnější“, ale rovněž využívané funkce patří například připojení k internetu pomocí WiFi, oznámení příchozích hovorů a SMS. Kalkulačka pak na vašich cestách také nebude naškodu a o budíku se není třeba zmiňovat. Paleta hodinek H1 je ovšem mnohem rozmanitější a pro podrobnější informace můžete navštívit stránku ZDE.

Další specifikace:

  • Výdrž baterie ve Stand by módu: 120 hodin
  • Podpora Bluetooth 4.0
  • Kapacita baterie: 450 mAh
  • Materiál hodinek: Nereznoucí Ocel
  • Materiál pásku: TPU materiál
  • 1,39 palců velký LED displej

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat