HTC si neuhlídalo model Ocean Harmony

HTC si neuhlídalo model Ocean Harmony
2017-12-13T06:59:23+02:00
• 13. 12. 2017

Čínské úřady odhalují připravovaný model ze stáje společnosti HTC, který prozatímně skrývají pod kódovým označením 2Q4R400 a také názvem Ocean Harmony. Telefon prošel rukama úředníkům z China Compulsory Certification, kteří udělují povinnou certifikaci každému zařízení pro místní trh. Díky tomu máme k dispozici první možné specifikace charakteristické pro vyšší střední třídu.

Podaný návrh na certifikaci u CCC odhaluje 5,99palcový displej s poměrem stran 18:9, pod nímž poběží osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu společně s grafickým čipem Adreno 510 a 4GB operační pamětí RAM. Budoucí majitelé dostanou k využití interní úložiště o velikosti 64 GB. Prodejní cena by se u této novinky měla pohybovat okolo 400 dolarů (tj. cca 8 686 Kč).

Zároveň můžeme vyhlížet výkonnější variantu, která bude vybavena osmijádrovým Snapdragonem 660 a její cena se vyšplhá někde k 560 dolarům (tj. cca 12 161 Kč). Podobu telefonu bohužel neznáme, ale některá média mu připisují blízkou podobu s modelem U11+. Vzhledem k získané certifikaci k 4. prosinci, tak oficiální představení lze očekávat v následujících týdnech.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat