Samsung připravuje model Galaxy J2 Pro (2018)

Samsung připravuje model Galaxy J2 Pro (2018)
2017-12-11T15:00:21+02:00
• 11. 12. 2017

Společnost Samsung má momentálně v plánech nový model s názvem Galaxy J2 Pro (2018), který bude tentokrát doplňovat jejich nejnižší řadu telefonů. Potvrzují to rovnou dva na sobě nezávislé zdroje a ti odhalují, jak možnou podobu zařízení, tak i očekávané specifikace. Jihokorejský výrobce může novinku předvést široké veřejnosti začátkem příštího roku. Ovšem zveřejněný seznam zemí s Českou republikou zatím nepočítá.

Nákresy zobrazují telefon o rozměrech 143,1 x 72,2 x 8,6 mm, do kterého zřejmě nasadí 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů. Vnitřní část by měl vyplnit osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 a operační paměť RAM mezi 1,5 až 2 GB. Po stránce zpracování stále dominují plastové prvky, ale ve srovnání se staršími generacemi si určitě zaslouží pochvalu.

Uvnitř lze vyhlížet systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo. Tuto spekulaci ještě potvrdí nejbližší týdny stejně jako odhadovanou prodejní cenu okolo 150 dolarů (tj. cca 3 260 Kč). Každopádně vyvíjený firmware je nyní zaměřen například na uživatele z Německa nebo Polska. Náš mobilní trh se zařízení pravděpodobně dočká se značným zpožděním, jelikož není jeho součástí.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat