PLY – chytrá helma pro motocyklisty

PLY – chytrá helma pro motocyklisty
2017-12-11T16:45:35+02:00
• 11. 12. 2017

Crowdfundingová kampaň na Kickstarteru s chytrou helmou PLY se blíží ke zdárnému konci a tak by vzápětí mohla přejít do hromadné výroby. V současné době si můžete pořídit mnoho podobných helem, ale jejich prodejní cena často několikanásobně převyšuje dnešní úlovek. Názorným příkladem je helma Skully za předprodejní cenu 1 500 dolarů, která se nakonec ani nedostala k prvním zákazníkům, neboť celý projekt šel ke dnu.

Za projektem PLY stojí společnost EcoCell USA a motocyklovým fanouškům brzy přinese cenově dostupnou helmu prošpikovanou chytrými funkcemi. V prvé řadě má novinka za sebou řadu bezpečnostních testů včetně potřebné homologace DOT a ECE 22.05. Přítomnost technologie Bluetooth znamená možnost poslouchat zvuk přes reproduktor v helmě nebo telefonovat přes integrovaný mikrofon po spárování s telefonem.

V části brady pod ochranným sklem najdete kameru, přes kterou jde natáčet videa v HD kvalitě při 30 snímků za sekundu. Doprovodná aplikace zahrnuje spoustu nastavení, sledování stavu baterie a přehrávání nahraných videí. Nechybí ani GPS lokátor či slot pro paměťovou microSD kartu. Prvních 50 přispěvatelů získá tuto helmu v 33% slevě za pouhých 399 dolarů (tj. cca 8 865 Kč).

Zdroj: kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat