Microsoft OneDrive pro Android se dočkal zcela nového designu

Microsoft OneDrive pro Android se dočkal zcela nového designu
2017-12-09T16:05:04+02:00
• 9. 12. 2017

Společnost Microsoft zveřejnila novou verzi své aplikace OneDrive, kterou již nyní můžete najít v Obchodě Play. Samozřejmě, není to poprvé, kdy se aplikace dočkala významné aktualizace, ovšem jedná se o jednu z mála instalačních balíčků, která se z velké části omezuje na možnosti návrhu. Ihned vysvětlím.

Používáte-li aplikaci Microsoft OneDrive pravidelně, jistě si všímáte spousty změn v designu. Nová verze OneDrive 5.1 opět přináší zcela novou podobu uživatelského prostředí, přičemž je kladen důraz na větší produktivitu.

OneDrive byl „ochuzen“ o Hamburger

Společnost Microsoft například odstranila takzvanou nabídku Hamburger. Na kartách, ve spodní části aplikace, byly přidány veškeré důležité kategorie, včetně nastavení a možností. V praxi to znamená, že budete mít okamžitý přístup ke sdíleným, nedávným či novým obsahům, a to právě díky nové navigaci v podobě karet.

Také nové zobrazení „Me“ umožňuje uživatelům kontrolovat veškeré oznámení, obsah offline a informace o samotném účtu. Existuje samozřejmě hned celá řada dalších vylepšení, díky nimž je nyní OneDrive mnohem více uživatelsky přívětivější. Pokud máte o nový instalační balíček zájem, přejděte do služby Obchod Play a aplikaci aktualizujte. De facto by se dalo říci, že Microsoft se svými službami tak trochu experimentuje.

Po designové stránce se aplikace povedla. Doufejme tedy, že se podobného uživatelského prostředí bude držet i v dalších aplikacích.

logo-app OneDrive Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat