Vernee představil svůj první odolný telefon

Vernee představil svůj první odolný telefon
2017-11-23T16:30:36+02:00
• 23. 11. 2017

Čínský výrobce Vernee je poměrně mladým producentem mobilních telefonů, avšak jejich počet nových telefonů za rok je poměrně velký. Nyní představují svůj první odolnější telefon s názvem Active. Opět tak kopírují další firmu, nyní Samsung, který u svých vlajkových lodí vždy dělá odolnější verzi, která též nese název Active.

Vernee Active

Odlišný odolný telefon

Vernee Active patří do kategorie rugged phone, což znamená, že telefon je odolnější, než běžné telefony. Telefon bude vypadat stejně jako jiné telefony, akorát bude mít pevnější a odolnější konstrukci, dle zveřejněných obrázků to vypadá, jako by Activ měl rovnou „zabudované“ ochranné pouzdro. Díky zvýšené ochraně by měl vydržet větší zátěž. Telefon je voděodolný, avšak nebylo specifikováno, jakou má certifikaci. Předpokládáme však, že bude mít IP 68.

Displej má rozměry 5,5″ avšak s jakým rozlišením bude, to ještě nevíme. Ze specifikací je zřejmý akorát procesor střední třídy od MediaTeku Helio P25, kterž je taktovaný na 2,6 GHz. Čtečka otisku prstů bude umístěna vzadu pod fotoaparátem, který není duální. Celé tělo telefonu bude pogumované. O zvýšené odolnosti svědčí i zakrytý USB konektor, který zabrání vstupu písku a vodě.

Vernee Active

Vždy, když Vernee představí nový model, dočkáme se jeho uvedení na trh přibližně do měsíce. Cena není známá, avšak telefony této značky nepřesahují cenu 300 dolarů, což je 6 500 Kč. Systém bude s největší pravděpodobností jejich vlastní úprava VOS, postavená na Androidu 7.0. Co se týče baterie, tak u telefonů s displejem o 5,5″ neklesá pod 3000 mAh.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat