iPhone X: Apple se nepřímo pochlubil s poptávkou, objednávky prý překonaly odhady

iPhone X: Apple se nepřímo pochlubil s poptávkou, objednávky prý překonaly odhady
2017-11-02T07:25:58+02:00
• 2. 11. 2017

Společnost Apple před několika lety přestala zveřejňovat čísla předběžných objednávek týkající se iPhonu. Z toho vyplývá, že na přesnou úspěšnost nového iPhonu budeme muset počkat minimálně do 2. listopadu tohoto roku. Společnost Apple však vydala speciální prohlášení, které potvrzuje, že poptávka radikálně přepracovaného iPhonu X je silnější, než se původně čekalo.

Ve svém prohlášení Apple uvedl, že zájem o iPhone X je tak velký, že se čísla předobjednávek dostala mimo grafy. Společnost navíc prohlásila, že nyní tvrdě pracuje na doplnění zásob.

„Jsme opravdu nadšeni z toho, že přijímáme takové velké množství objednávek na iPhone X. Vidíme, že poptávka je mimo grafy. Snažíme se, aby se tento revoluční nový produkt dostal do rukou každého zákazníka, který ho chce, co nejrychleji. Budeme i nadále přijímat objednávky online, přičemž iPhone X bude k dispozici v Apple Storech v pátek 3. listopadu od 08:00, stejně jako u našich obchodních partnerů a prodejců po celém světě.“

iPhone X: objednávky nabraly zpoždění

Předobjednávky nového telefonu začaly 27. října ve 12:01 hodin tichomořského času. Netrvalo dlouho a počáteční dodávka byla vyčerpána, přičemž doba dodání iPhonu X nabírala zpoždění. Zatímco někteří šťastlivci mají svůj kousek v rukou, ostatní si budou muset ještě nějaký ten čas počkat. Apple však vydal prohlášení, ve kterém uvedl, že téměř všechny jeho obchody jsou připraveny na další objednávky. Dodací lhůta nových objednávek činí 5-6 týdnů, a to u všech konfigurací.

Několik zákazníků dostane nový smartphone již 3. listopadu. Cupertinská společnost navíc dodala, že pokud si chcete iPhone X koupit již tento pátek v některém z Apple Storů, budete muset přijít co nejdříve, aby se na vás vůbec dostalo. Zdá se mi to, anebo Apple opět chce plné fronty končící na druhé ulici? Dodávky budou omezené až do roku 2018.

Pojďme si krátce shrnout zajímavé funkce iPhonu X. Pokud si chcete nový smartphone s logem nakousnutého jablka pořídit, připravte se na 5,8palcový OLED displej od okraje k okraji, (r)evoluční kameru TrueDepth, Face ID, čip A11 Bionic dodávající nadprůměrný výkon a samozřejmě také vylepšený fotoaparát. Za základní 64 GB verzi iPhonu X zaplatíte v přepočtu asi 29 990 Kč, 256 GB varianta vás pak vyjde na 34 490 Kč.

HEUREKAApple iPhone X 64GB na Heureka.czApple iPhone X 64GBCena od 7 889 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAApple iPhone X 256GB na Heureka.czApple iPhone X 256GBCena od 8 849 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat