GPD Pocket Mini Laptop: výkonný ultramobilní PC právě nyní za sníženou cenu! sponzorovaný článek

GPD Pocket Mini Laptop: výkonný ultramobilní PC právě nyní za sníženou cenu! [sponzorovaný článek]
2017-11-24T21:27:57+02:00
• 23. 11. 2017
1

Snili jste někdy o tom mít po ruce výkonný notebook, na který nebudete potřebovat brašnu a nezabere tolik místa ? Přesně takový je GPD Pocket Mini Laptop – opravdu malý, že se vám vejde do kapsy. Ale přitom je výkonný a zastane i náročnější práci.

V jeho výbavě najdeme následující. V opravdu malém těle tepe srdce nemalého kalibru, a tedy Intel Atom X7-Z8750 Quad Core 1.6 GHz (s Turbo Boostem až na 2,56 GHz). Tento procesor je maximálně úsporný a tedy přináší vysokou energetickou efektivnost na cesty. Se zabudovanou grafikou Intel HD Graphics zvládnete prohlížení internetu, základní práci s fotografiemi a méně náročné hry.

Velikost celého zařízení je opravdu neuvěřitelná. Na šířku má zařízení 18,2 centimetru, na výšku 10,9 centimetru a šířka činní necelé 2 centimetry, tedy opravdu kompaktní notebook. Záda notebooku jsou vyrobena z hliníku. Váha je též minimální, tedy 503 gramů. Zařízení má předinstalovaný systém Windows 10 64bit. Baterie je typu Li-Ion polymerová s kapacitou 7000 mAh a napětím 3,7 voltů. Dle výrobce baterie vydrží přehrávání videa celých 5 hodin.

Displej má opravdu výborné rozlišení vzhledem k velikosti. Zařízení disponuje Full HD displejem s rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Velikost displeje činí 7 palců. I přes malou velikost lze s notebookem pracovat dobře. Klávesnice je co možná nejvíce rozložená po celé ploše a místo touchpadu disponuje toto zařízení trackpadem. Nemějte ale obavy. Obrazovka je dotyková a tak lze s tímto ultramobilním PC pracovat i přímo skrze displej. Navíc lze samotné zařízení rozložit do opravdu velkého úhlu a pohodlně na něm například kreslit.

Paměť zařízení je tvořena eMMC pamětí o velikosti 128 GB, což je velice solidní prostor pro ukládání vzhledem k tak malému notebooku. Uživatelská paměť RAM tvoří 8 GB, což je tedy standard pro rychlou práci a multitasking. K propojení s ostatními zařízení slouží Bluetooth standardu 4.2 a Wi-Fi se standardy 802.11a/b/g/n/ac. GPD Pocket Mini má zabudovaný USB typu C a druhým USB konektorem verze 3. Pro přenášení obrazu je zde Micro HDMI port a k poslechu hudby je přítomen Jack 3,5 mm.

 

Tento ultramobilní a výkonný notebook můžete zakoupit z webu GearBest se slevou 13%. Překvapte před vánoci například své blízké a pořiďte jim praktický notebook za 443,11 dolarů (v přepočtu asi 9 580 Kč). GPD Pocket Mini Laptop UMPC s poštovným zdarma a dodáním do vánoc můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Ja si zdovolenim rejpnu. Máte chybu u rozlišení. To je 1920x1200px. A dobré by bylo upozornit na nebezpeční použití oficiálního obrazu Ubuntu, nabíjí větším proudem než je zdrávo.

Jinak sleva je tam snad od uvedení. Běžně šel koupit za 10400CZK cca.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat