Gionee v neděli večer představí modely F6 a F205

Gionee v neděli večer představí modely F6 a F205
2017-11-25T10:30:43+02:00
• 25. 11. 2017

Tisková konference pro média naplánovaná společností Gionee už na neděli 26. listopadu v Shenzhenu přinese podle nejnovějších spekulací více než dva nové telefony, které právě teď odhalují reklamní plakáty. Nicméně kromě modelu F6 a F205 má ještě dorazit zařízení s názvem M7 Plus, S11, S11s a Steel 3. To předpovídá poslední únik od nejmenovaného uživatele z čínské sociální sítě Sina Weibo.

Hlavní roli si určitě u vybraných novinek zahraje bezrámečkový displej s rozlišením 18:9, což také v překladu potvrzuje text ve zveřejněných snímcích. Model nesoucí označení F205 údajně ponese 5palcový displej s neupřesněným rozlišením. Výkonnostní stránku zajistí čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM po boku 16GB úložiště.

Dále zadní část zabere 8megapixelový fotoaparát, kdežto přední panel doplní 5megapixelová kamerka. Softwarovou stránku bude mít pod kontrolou předinstalovaný systém Android ve verzi 7.1.1 Nougat, kterou nejspíš překryje jejich vlastní rozhraní. Bohužel specifikace modelů F6, Steel 3, S11, S11s nejsou v tuto chvíli známy, ale bližší informace budou k dispozici zanedlouho.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat