Gionee S11 nabídne dva duální fotoaparáty

Gionee S11 nabídne dva duální fotoaparáty
2017-11-21T11:00:23+02:00
• 21. 11. 2017

Spekulace ze začátku minulého měsíce se nám začínají postupně naplňovat, protože společnost Gionee zahajuje reklamní kampaň k připravovanému telefonu s označením S11. Kromě téměř jasné podobizny si můžeme také říci přesnější specifikace, které čínský výrobce ještě stále drží pod rouškou tajnosti. Všechno odstartuje tisková konference naplánovaná netradičně na neděli 26. listopadu.

V přední části se zabydlí 6palcový AMOLED displej s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů. Následně zaujme místo dvojice kamerek s rozlišením 16 megapixelů a 8 megapixelů. Po stránce designového zpracování telefon nebude příliš vybočovat, jestliže jej srovnáme buď s nejnovějším modelem Oppo R11s, nebo OnePlus 5T. Celkovou výdrž dostane pod kontrolu baterie o velikosti 3 600 mAh.

Z hardwarové výbavy lze zmínit alespoň osmijádrový procesor Helio P23 (MT6763) od MediaTeku spjatý s grafickým čipem Mali-G71. Zadní část zabere rovněž dvojice senzorů, ale v nepatrně horší sestavě – 16megapixelový a 5megapixelový fotoaparát. Tímto prozatímně končí poslední verze výpisu specifikací, kterou uzavírá trojice barevných provedení – růžové, modré, zlaté.

Zdroj: trendytechz.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat