Gionee chystá model M7 Plus

Gionee chystá model M7 Plus
2017-11-18T13:37:48+02:00
• 18. 11. 2017

Gionee nedávno ohlásilo příchod nového modelu M7, o kterém jsme vás informovali. Nyní se dozvídáme, že na trh uvedou ještě další a nově vylepšený model M7 Plus. Zatímco se M7 stále neprodává a ani nevíme, kdy se začne prodávat, společnost již stihla představit vylepšený model. Ten nabídne hlavně luxusnější provedení.

gionee M7 Plus

Kožený elegán

Kromě M7 a M7 Power máme zde třetí model do rodiny řady M7. Displej na M7 Plus se dočkal zvětšení na 6,43″ ze 6,01″ z hlavního modelu M7. Tento displej je vytvořen v poměru 18:9, což je současný trend v druhé půlce roku 2017. Díky novému poměru obrazovky zabírá displej velikou část přední strany, jak je tomu například u modelu LG V30 nebo u nově (ne)představeného OnePlus 5T. Dole zůstalo pouze místo pro logo, takže zde není žádné domovské tlačítko. Na čele telefonu zbylo místo pro kameru a další senzory.

Na druhé straně byla použita kůže pro elegantnější vzhled. Není zřejmé, zda jde o pravou kůži, ale spíše se můžeme domnívat, že jde o imitaci kůže. Vzadu dále vidíme duální kamery, spolu s led diodovým bleskem, které jsou usazeny ve zlatém kovu. Taktéž je zde umístěna čtečka otisku prstu. M7 Plus je vybaven nástavbou Androidu 7.1.1 nazvaný Amigo OS 4.0. Zda se dočká aktualizace, není doposud zřejmé. Taktéž není ani známá cena, ta však bude určitě vyšší, než modely M7 a M7 Power. U těch se předpokládá cenovka mezi 300–400 USD, zde by u M7 Plus mohla cena překročit i 400 dolarů. Bohužel nevíme přesné specifikace, avšak pokud bude kopírovat specifikace dle svých bratrů, tak bude disponovat taktéž procesorem od MediaTeku Helio P30, který patří do vyšší střední třídy tohoto výrobce, což není adekvátní za zmíněnou cenu. Musíme ale brát v potaz, že jde pouze o specifikace ohledně ceny a konkrétních parametrů ohledně výkonu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat