Fujifilm předvedl mobilní tiskárnu Instax Share SP-3 SQ

Fujifilm předvedl mobilní tiskárnu Instax Share SP-3 SQ
2017-11-08T12:00:28+02:00
• 8. 11. 2017
1

Vánoce máme po roce opět takřka přede dveřmi, a jestli hledáte originální dárek pro zarytého fanouška do mobilního fotografování, tak máme dnes skvělý tip na nové příslušenství od společnosti Fujifilm. Japonský výrobce oficiálně ukázal novou tiskárnu pro chytrá zařízení, kterou díky kompaktním rozměrům můžete vzít kamkoliv s sebou. Čerstvou novinku hledejte v obchodech pod názvem Instax Share SP-3 SQ.

Tiskárna dokáže vytisknout fotografii na film Instax Square ve čtvercovém formátu s rozlišením 800 x 800 pixelů a hustotou 318 DPI. Doprovodná aplikace zvládne do jednoho snímku dostat například i koláž o 2 až 9 snímky, umožňuje vkládání textů, nebo dokonce podle předpřipravených šablon vytvoříte obal pro CD. Celý proces tisku trvá zhruba 13 sekund a vestavený akumulátor při plném nabití vytvoří najednou až 160 výtisků.

Nechybí podpora známých služeb, jako je Instagram, Facebook, Dropbox, Google Fotky či Filckr oblíbený mezi fotografy. Samotnou tiskárnu spárujete s jakýmkoliv zařízením běžícím na systém Android, iOS a také s fotoaparáty z řady Fujifilm X. Závěrem se hodí zmínit prodejní cena, která je 199,95 dolarů (tj. cca 4 424 Kč). Potřebný film Instax Square pořídíte
samostatně za cenu 16,99 dolarů (tj. cca 376 Kč).

Zdroj: fujifilm.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

David “Czechball” Jenne

8. 11. 2017, 14:58

Cena tiskárny tak strašná není, ale ty filmy mě trochu děsí…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat