Samsung představil odolný tablet Galaxy Tab Active 2

Samsung představil odolný tablet Galaxy Tab Active 2
2017-10-23T11:59:48+02:00
• 23. 10. 2017

Společnost Samsung zatrhla další spekulace kolem odolného tabletu Galaxy Tab Active 2, který byl v nedávné minulosti předmětem několika úniků a rovnou jej oficiálně představila široké veřejnosti. Nepředcházela tomu žádná speciální událost pro tisková média, takže v podstatě jen potvrdili již dříve známé informace. Jihokorejský gigant zatím neprozradil prodejní cenu ani trhy, kam se novinka mezi tablety prvně podívá.

Do přední části se dostal 8palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů a základní 5megapixelová kamerka. Výkonnostní stránku obstarává osmijádrový procesor Exynos 7870 z vlastní dílny, k němuž je napojen grafický čip Mali-T830. Následuje 3GB operační paměť RAM nebo 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 256 GB. Celkovou výdrž zaštítí 4 450mAh baterie, kterou překvapivě vyměníte bez nutné návštěvy servisu.

V zadní části si našel místo 8megapixelový senzor fotoaparátu. Mezi ostatní prvky výbavy patří například snímač otisků prstů či odolnost podložená certifikací IP68, která se vztahuje také na dodávaný stylus S-Pen. Všechno uzavírá systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat doplněný o bezpečnostní prvek Knox ve verzi 2.8. Dostupnost a konečná prodejní cena bude známa v nejbližší době.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat