Pixel Launcher z nových mobilů od Googlu apk

Pixel Launcher z nových mobilů od Googlu [apk]
2017-10-14T09:09:20+02:00
• 14. 10. 2017
1

Google představil nové Pixel 2 smartphony, které přicházejí i s aktualizovanými aplikacemi. Jednou z nich je například Pixel launcher, který se podařilo získat, respektive je ke stažení instalační balíček.

Pakliže se vám zalíbila plocha na nových smartphonech, můžete si do jisté míry dopřát zážitku na svém zařízení. Je zapotřebí mít minimálně Android 5.0. Bohužel nezískáte kompletně všechny funkce, některé jsou dostupné jen na Pixelech a Nexusech. Například Google Feed na levé obrazovce není k dispozici na Nexusu 6P.

Mezi ty výrazné novinky patří widget v horní části obrazovky, kde je dostupné datum, počasí a také informace o dopravě nebo o nadcházející události z Google kalendáře. Widget pro vyhledávání je k dispozici v dolní části displeje.

Chybí zde například ikona pro přístup k aplikacím, byla nahrazena gestem směrem nahoru. V nastavení najdete několik možností a hlavně si můžete vybrat, jak budou vypadat ikony aplikací.

Google novinky nabízí hlavně u nových Pixelů a nelze očekávat, že bychom se dočkali aktualizace skrze Obchod Play. Jestli chcete vyzkoušet nový launcher, musíte si stáhnout instalační APK balíček.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Bohumil Ryšánek

14. 10. 2017, 14:10

Tady https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-rootless-pixel-2-launcher-google-t368839 je ke stažení verze s funkčními kartami bez nutnosti rootu. Ale je možné, že nebude fungovat na všech telefonech, včerejší verze nebyla funkční, po spuštění pouze černá obrazovka.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat