Oppo představilo model F3 Lite

Oppo představilo model F3 Lite
2017-10-17T08:20:05+02:00
• 17. 10. 2017

V pořadí třetí generace produktové řady F od společnosti Oppo se oficiálně rozrůstá o další jeden přírůstek. Po modelech s označením F3 a F3 Plus tentokrát přichází mobilní novinka s přívlastkem Lite, která pochopitelně nabídne spíše střídmé specifikace. Díky nim telefon bude patřit alespoň do střední třídy, kde by mohl uspět leda u nenáročných uživatelů. Zároveň čínský výrobce stihl rovnou spustit prodej za přijatelnou cenu.

Do přední části byl zabudován 5,2palcový IPS displej s HD rozlišením a 16megapixelová kamerka, kterou potěší hlavně milovníky selfie snímků. Výkonností stránku dostal pod kontrolu osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Interní paměť pojme až 32 GB uživatelských dat, přičemž nechybí slot pro paměťové microSD karty.

Záda jsou vybavena 13megapixelovým senzorem fotoaparátu od společnosti Sony, přisvětlovací LED diodou nebo baterií o velikosti 2 900 mAh. Snímač otisků prstů je ukryt v hardwarovém tlačítku vpředu. Softwarovou výbavu zajišťuje platforma ColorOS ve verzi 3.0, které přísluší Android ve starší verzi 6.0 Marshmallow. Nakonec prodejní cena byla stanovena na 241 dolarů (tj. cca 5 262 Kč).

Zdroj: gadgetblaze.blogspot.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat