Apple zveřejnil třetí betu iOS 11.1, watchOS 4.1 a tvOS 11.1

Apple zveřejnil třetí betu iOS 11.1, watchOS 4.1 a tvOS 11.1
2017-10-17T07:19:47+02:00
• 17. 10. 2017
3

Společnost Apple vydala další aktualizaci svého operačního systému iOS 11. Tentokrát se však jedná o další beta verzi verze iOS 11.1. Nová beta přichází zhruba po týdnu od zveřejnění verze iOS 11.0.2, která opravila problém způsobující praskající zvuky z reproduktoru, a měsíc po oficiálním vydání iOS 11.

iOS 11.1 plná smajlíků

Apple do nové aktualizace vrací takzvaný 3D Touch App Switcher. Tato nová funkce je dostupná pouze pro zařízení, které již 3D Touch podporují. Původně byla tato funkce během testování iOS 11 ze systému odstraněna. Nedočkali jsme se ji ani během oficiálního představení. Craig Federighi slíbil, že se jej dočkáme během dalších verzí iOS 11. Co Craig slíbil, to také splnil.

Další novinky ocení především milovníci emoji. Vývojáři do třetí beta verze přidali hned stovky nových smajlíků, a to včetně ženy s šátkem přes hlavu, vousaté osoby, zombie a tak dále. Apple samozřejmě nezapomněl ani na své další zařízení, vydal proto zveřejnil třetí betu watchOS 4.1 s aplikací Apple Music a Radio, a tvOS 11.1.

Podle dostupných informací je více než pravděpodobné, že finální verze iOS 11.1 uživatelům přinese hned několik zásadních funkcí, jako je například Apple Pay Cash. Aktualizace je prozatím dostupná pouze členům developerského programu společnosti Apple a očekává se, že oficiálně bude zpřístupněna koncem tohoto měsíce. V budoucnu by se iOS 11 mělo dočkat dalších funkcí – AirPlay 2 a Zprávy v iCloudu.

O dalších novinkách a vylepšeních vás samozřejmě budeme informovat, a to pomocí článku na našem webu. Pro celkový přehled novinek v iOS 11 jsme si pro vás připravili zbrusu nové video.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Vojtěch Hořánek

17. 10. 2017, 7:38

To jsem jedinej kdo ty smajlíky vůbec nepoužívá a nepřijde mu to jako super věc?

Přemysl Vaculík

VIP 17. 10. 2017, 8:02

používám omezené základní množství a nové jsou mi nějak u…. už tak jich je moc.

Zdeněk Koutský

VIP 17. 10. 2017, 14:21

Tak samozřejmě, že se jedná o takovou malou blbůstku. Nicméně je to v posledních letech velký trend

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat