Návod, jak koupit smartphone levněji, nejenom k Vánocům sponzorovaný článek

Návod, jak koupit smartphone levněji, nejenom k Vánocům [sponzorovaný článek]
2017-10-26T09:00:10+02:00
• 26. 10. 2017
1

Chytré mobily vládnou světu. Model, který byl trendy před 2 roky, dnes najdete leda v muzeu. Udělejte si radost nejen na Vánoce a pořiďte si nový smartphone, se kterým ohromíte své známé.

Dokážete si představit život bez smartphonů? Dotykové telefony nám život podstatně zjednodušily. Dnes jsme on-line 24 hodin denně. Veškeré povinnosti vyřešíme cestou do práce a chytré appky nám pomáhají ve všech oblastech.

Nový telefon dnes seženete už za pár tisíc korun. Cena roste přímo úměrně s kvalitou a ovlivní ji také značka telefonu. Víte ale, jak pořídit značkový telefon nejlevněji?

Nakupujte výhodněji s Tipli

Prvním krokem, který musíte udělat pro výhodnější nákup, je navštívit portál Tipli.cz. Jedině na Tipli získáte až 33 % z každého nákupu zpět. Ptáte se, jak je to možné? Tipli funguje na principu provize, kterou získá od partnerského e-shopu, ale na rozdíl od ostatních zprostředkovatelů vám část provize pošle zpět.

Šetřit díky pár kliknutím navíc zní super, ne? To ale není vše. Cashback totiž můžete zkombinovat se slevovými kupony a ušetřit tak ještě víc. Tipli navíc veškeré slevové akce a slevové kupóny nejenom na mobily hlídá za vás. S Tipli tak šetříte nejenom peníze, ale i svůj drahocenný čas.

Získejte odměnu za každý nákup na internetu

Nejprve se zdarma zaregistrujete na Tipli. Následně si z jejich nabídky více než 450 obchodů vyberete například ověřený e-shop s mobily Smarty.cz. Smarty je moderní e-shop se skvělým zákaznickým servisem, kde na vás čeká několik tisíc modelů smartphonů od nejznámějších značek.

TIP: Zajímá vás, jaké telefony jsou právě trendy? Skvělým poměrem cena/výkon se pyšní mobily Xiaomi Mi A1 4GB/64GB Global a Huawei P10 Lite Dual SIM. Za vyzkoušení stojí i povedený telefon Samsung Galaxy A5 2017 A520F.

Získejte 278 Kč zpět z nákupu mobilu Samsung Galaxy A5

V e-shopu Smarty.cz vás zaujme smartphone Samsung Galaxy A5 2017 A520F za 9 990 Kč. Nejprve díky Tipli získáte slevový kupón na slevu 100 Kč, takže platíte 9 890 Kč. To ale není vše. Do druhého dne vám Tipli pošle cashbackovou odměnu 178,02 Kč zpět z nákupu. Celkem jste tedy díky Tipli ušetřili 278 Kč.

A to si ještě můžete přičíst dárek k nákupu od Smarty.cz, dopravu zdarma a možnost vrátit smartphone do 14 dnů od nákupu. Nákup smartphonu online je opravdu radost.

Chcete si i vy užít výhodné nákupy s Tipli? Začněte rychlou registrací na Tipli.cz a nakupujte levněji než ostatní.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Lenka Dolejší

26. 10. 2017, 11:35

Toto není jediný server kde vrátí část ceny, jsou tu i Rondo, Vratné peníze a další

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat