BeatsX – sluchátka se srdcem od Applu

BeatsX – sluchátka se srdcem od Applu
2017-10-26T09:15:32+02:00
• 26. 10. 2017

Zdroj: Beats

1

Společnost Beats Electronics v rukou kalifornského Applu prodává už nějakou chvíli bezdrátová sluchátka BeatsX a internetový obchod Amazon snížil jejich prodejní cenu na velmi zajímavou částku. To platí pro převážnou část barevných provedení. Ve srovnání s konečnou částkou v Apple Storu je sleva lákavých 27 %. Sluchátka dokáží pracovat s jakýmkoliv zařízením, ale s produkty Apple si samozřejmě rozumí nejlépe.

BeatsX jsou vybavena totožným čipsetem, jako mají AirPods. Nasazený čip W1 lze jednodušeji spárovat nebo přepínat mezi více produkty s nakousnutým jablkem. Další velkou výhodou je lepší řízení spotřeby baterie. Dokonce 8hodinová výdrž dvojnásobně převyšuje hodnotu udávanou u AirPods od Applu. Technologie Fast Fuel umí za pouhých 5 minut nabít sluchátka na 2hodinový poslech.

Pokud máte strach ze ztráty drobných AirPods, tak BeatsX alespoň disponují šňůrkou za krk. Za cenu 109 dolarů (tj. cca 2 365 Kč) můžete vybírat z bílého, černého, modrého, šedého provedení. Amazon musel zvýhodněnou cenu schovat až do nákupního košíku, protože je nižší než doporučená maloobchodní cena. Na českém trhu se cenovka momentálně pohybuje i přes hranici 3 500 Kč včetně daně.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vojtěch Hořánek

26. 10. 2017, 10:00

„super cenu“

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat