Huawei Watch 2 Pro získávají podporu eSIM

Huawei Watch 2 Pro získávají podporu eSIM
2017-10-26T10:44:19+02:00
• 26. 10. 2017
2

Oficiální představení hodinek Watch 2 Pro je velkým překvapením, protože společnost Huawei během konference v Mnichově nepřinesla nic, kromě dlouho očekávaného telefonu Mate 10. Čínský výrobce doposud neprozradil, jaké má plány s touto novinkou. Každopádně v úvodu mají omezenou dostupnost jen na domácí trh a uvnitř omezené služby nepřihrávají myšlence, že by se mělo něco v dohledné době změnit.

Po stránce designového zpracování jsou hodinky podobné variantě Watch 2 Classic. Mezi klíčové rozdíly patří podpora eSIM nebo čínská verze Android Wear 2.0, kterou zbavily kompletně všech služeb od Googlu. Náhradou se staly služby od známého Baidu, jemuž často říkají čínský Google. Nechybí funkce Bluetooth, WiFi, NFC, sítě 4. generace a platební metody Huawei Pay, Alipay, WeChat Pay.

Ze seznamu specifikací si zaslouží zmínku 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů, procesor Snapdragon 2100 od Qualcommu, 768MB paměť RAM, interní úložiště o velikosti 4 GB či zvýšená odolnost IP68. Úplným závěrem můžeme zveřejnit prodejní cenu kolem 390 dolarů (tj. cca 8 460 Kč), která odpovídá nastaveným cenám u nejlepších hodinek od konkurence na trhu.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Esim v ČR moc platná zatím nebude???

Ota Navrátil

26. 10. 2017, 15:21

E-SIM už operátoři testují. Zatím bez viditelného výsledku. Ono taky reálně je zatím jen dvojce zařízení na trhu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat