Apple zveřejnil iOS 11.0.3 opravující zpětnou vazbu modulu Haptic a další

Apple zveřejnil iOS 11.0.3 opravující zpětnou vazbu modulu Haptic a další
2017-10-12T07:10:47+02:00
• 12. 10. 2017
2

Společnost Apple dnes vydala další aktualizaci svého operačního systému iOS 11. Jedná se již o třetí oficiální opravnou aktualizaci. iOS 11.0.3 přichází zhruba po necelém týdnu od zveřejnění verze iOS 11.0.2, která opravila problém způsobující praskající zvuky pocházející z reproduktoru, a téměř měsíc po oficiálním vydání iOS 11.

iOS 11.0.3 opravuje dva problémy

Novinka v podobě iOS 11.0.3 přináší důležité opravy chyb, které byly objeveny v předchozí verzi iOS 11.0.2. Podle poznámek, které Apple k aktualizaci dodal, dokázali vývojáři opravit problémy související se zpětnou vazbou Haptic modulu a dotykového displeje.

„Nová aktualizace odstraňuje problém, který způsoboval nefunkčnost zvuku a haptické odezvy na některých zařízeních iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Dále řeší potíže s nereagujícím dotykovým vstupem na displejích některých iPhonů 6s, při jejichž servisu nebyly použity originální díly Apple“

Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air). Proces stahování spustíte následujícím způsobem – přejděte do Nastavení —> Obecné —> Aktualizace softwaru. Software lze též stáhnout přes službu iTunes. O dalších novinkách a vylepšeních vás samozřejmě budeme informovat, a to pomocí článku na našem webu. Pro celkový přehled novinek v iOS 11 jsme si pro vás připravili zbrusu nové video.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ti to vydávají jak denní tisk.

Zdeněk Koutský

VIP 12. 10. 2017, 13:05

To je jedině dobře! :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat