Youtube Plus – nová předplacená služba?

Youtube Plus – nová předplacená služba?
2017-11-15T16:56:19+02:00
• 25. 9. 2017

Youtube nabízí na malém počtu trhů předplacenou službu Youtube Red, v rámci které se nabízí zajímavé možnosti. Uživatelé po zaplacení mají veškerý obsah bez reklam, mohou stahovat videa na později, přehrávat lze i s vypnutou obrazovkou a navíc mají přístup k neomezené verzi Hudba Play. Nyní se ukazuje, že se pravděpodobně připravuje druhá předplacená varianta.

Objevili ji redaktoři webu Android Police v nové verzi aplikace Youtube pro Android. Konkrétně jsou obsaženy textové řetězce naznačující, že se dočkáme Youtube Plus. Zatím není zcela jisté, o co konkrétně půjde a co se bude nabízet. Stejně tak není známá cena.

Části kódu v aplikaci naznačují, že Youtube Plus nabídne jen malou část funkcí Youtube Red. Konkrétně se ví jen o možnosti přehrávání videí s vypnutou obrazovkou. Pravděpodobně bude k dispozici i obsah bez reklam.

Z toho by mohlo plynout, že cena za Youtube Plus bude menší. Můžeme jen spekulovat, proč vůbec vznikne odlehčená varianta předplatného, ale je pravděpodobné, že se bude šířit rychleji, než služba, která na sebe váže kompletní předplatné Google Play Hudby. Nyní si musíme počkat na další náznaky nebo oficiální uvedení.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat