Honor V10 přijde s minimálními rámečky a 18:9 displejem

Honor V10 přijde s minimálními rámečky a 18:9 displejem
2017-11-15T16:56:26+02:00
• 25. 9. 2017
4

V dohledné době se dočkáme uvedení nových top modelů od společnosti Huawei. Kromě uvedení Huawei Mate 10 se má také objevit odlehčená verze s názvem Huawei Mate 10 Lite. V obou případech lze najít nasazení současného trendu minimálních rámečků. Z toho se dá také odhadovat, že se něco podobného objeví i u značky Honor, kterou vlastní právě Huawei.

V prvním čtvrtletí roku 2018 má být uveden smartphone Honor V10, který bude pravděpodobně vycházet z novinek Mate 10. Zatím jsme sice neměli k dispozici ani jeden náznak, ale nedávno se objevily fotografie zachycující přední panel modelu V10.

Lze si všimnout, že Honor nepůjde do takových extrémů jako jiní výrobci, ale i přes to nabídne menší rámečky po stranách. Také si lze všimnout zmenšení horního a spodního, které jsou dostatečně silné na to, aby se tam vešly senzory nebo čtečka otisků prstů. Ze vzhledu předních panelů se dá odhadovat, že displeje budou mít poměr stran 18:9.

Co se týče hardwarové výbavy, lze očekávat použití procesoru Kirin 970 a duálních foťáků na zádech. Na bližší informace si budeme muset počkat.

Zdroje: android.hdblog.it, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Aspoň mají tu snahu dát čtečku na přední stranu i přes nudloidní displej tady je příklad toho když výrobce se snaží vyhovět lidem ne jako Samsung, teď ještě aby měl silnou baterii potom by se dal i ten 18 : 9 displej odpustit. Pokud bude dolní rámeček stejně velký jako má třeba Note 8 tak to bude ostuda pro Samsung že huawei dokázal něco co oni ne.

Erik Bezeréti

25. 9. 2017, 9:43

Ono čtečka na zádech je jen o zvyku, vkusu a potřebách jednotlivých uživatelů. Já mám čtečku právě na zádech a jediný nedostatek vidím v okamžiku, kdy mobil leží na stole a chci ho probudit, tak ho musím vzít do ruky (což ale always on displej dost eliminuje) a jinak když mám mobil v ruce, tak mi přijde čtečka na zádech i lepší než vepředu. Další místo, kde může být čtečka na zádech nepraktická, je v autě v držáku, ale to se zase dá vyřešit automatickým odemknutím přes známé Bluetooth zařízení (handsfree v autě), takže problém taky vyřešen. Takže mě osobně přijde dobře, že jsou výrobci, kteří mají čtečku vpředu a výrobci, kteří ji mají vzadu. Alespoň si člověk může vybrat, co mu více vyhovuje.

Jak pro koho u mě je prostě zásadní čtečka vpředu byl jsem si to vyzkoušet a prostě ne vzadu je to překážka ale bohužel letos to vidím bledě a samou čtečku vzadu.

Milan Strnadel

25. 9. 2017, 10:39

V roce 2011 jsem měl na motorole Atrix čtečku na horní hraně telefonu. To byl ale 4,5″ a vyhovovalo mi to asi nejvíc :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat