Sharp začne prodávat v Evropě

Sharp začne prodávat v Evropě
2017-09-13T12:00:55+02:00
• 13. 9. 2017

Pořídit si chytrý telefon od společnosti Sharp by v blízké budoucnosti nemusel být takový problém, jako je tomu v tuto chvíli. Japonský výrobce nedávno oficiálně uvedl model Aquos S2 a právě tento přírůstek se může již v příštím roce dostat rovnou do Evropy. Generální ředitel Tai Jeng-wu během letošního ročníku veletrhu IFA v Berlíně prozradil velkolepé plány pro nadcházející měsíce, které hlavně potěší nejednoho zarytého fanouška.

První zařízení od Sharpu určené pro evropský trh bude oficiálně představeno v Barceloně na veletrhu Mobile World Congress, který organizátoři naplánovali od 26. února do 1. března 2018. Výrobce si zároveň stanovil za cíl se dostat mezi současně největší hráče na trhu jako je Samsung, LG, Sony. Napomoci k tomu má silné partnerství s Foxconnem a také nejnovější model Aquos R se Snapdragonem 835, 4GB pamětí RAM nebo 22,6megapixelovým fotoaparátem.

Ke všemu se Sharp začal zabývat zařízeními typu Internetu věcí, takže nového zástupce můžeme vyhlížet v našich končinách i v tomto segmentu trhu, u něhož jsou stále určité rezervy. Jaké konkrétní výrobky dorazí, ukážou až nejbližší měsíce. Vše tedy odstartují ve druhém čtvrtletí příštího roku a do té doby doufejme, že budou určitě odhaleny první telefony namířené na prodejní pulty v Evropě.

Zdroj: telefoonabonnement.nl

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat