Samsung Frame TV – více než jen fotorámeček

Samsung Frame TV – více než jen fotorámeček
2017-09-07T08:15:39+02:00
• 7. 9. 2017

Projekt Frame TV od společnosti Samsung můžeme charakterizovat jako zařízení o velikosti televizoru, ale jen s funkcemi klasického fotorámečku. Hlavní myšlenkou je dostat umělecká díla třeba do vašeho obývacího pokoje. Jihokorejský výrobce se o této novince poprvé zmínil již během letošního ročníku veletrhu CES v Las Vegas, ale jeho oficiální prodej je postupně zahajován až v tuto chvíli.

Aby mohli vyzdvihnout design a funkce Frame TV, tak Samsung pro každý trh uspořádal zahajovací akci ve vybraném muzeu nebo galerii. K dispozici jsou dvě různé velikosti (55 či 65 palců) a kvalita obrazu odpovídá UHD. Případní majitelé mohou vybírat z několika různých druhů rámů vyrobených například z dubu nebo ořechu. Umělecký mód zajišťuje přístup k exkluzivním dílům nejen díky spolupráci s předními uměleckými galeriemi a muzei.

Aktuálně probíhající veletrh IFA v Berlíně přinesl dokonce ještě třetí velikost, a to 43 palců. Navíc oznámená spolupráce se španělským Museo del Prado přinese další 1000 děl, která uživatelé získají prostřednictvím specializovaného obchodu The Art Store. Zatímco neznáme cenu u 43palcové varianty, tak nejmenší 55palcová verze začíná u hranice 1 999 dolarů (tj. cca 43 910 Kč bez daně).

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat