JBL představilo nové reproduktory s Google Asistentem

JBL představilo nové reproduktory s Google Asistentem
2017-09-04T07:00:31+02:00
• 4. 9. 2017

Ačkoli je JBL vlastněn Samsungem, tak nyní uvedl na trh nové chytré reproduktory, které nemají hlasového asistenta Bixby, ale Google Asistent.  S největší pravděpodobností je to kvůli rozšíření reproduktorů na evropském trhu, kde nemá Bixby dostatečné jazykové mutace.

Nejen chytrý asistent, ale i bezdrátová sluchátka

Nový chytrý reproduktor s Google Asistentem nese názvem JBL Link a je vyráběn ve třech variantách: LINK 10, LINK 20, and LINK 300. Jako u Google Home i zde stačí říci Ok, Google a reproduktor vás začne poslouchat. V Evropě se začnou tito tři bratři prodávat na podzim a koupit si je budete moci ze zahraničí, v budoucnu i u nás. Stanovená cena za nejmenší model s dobíjecí baterií s výdrží až pěti hodin, se dvěma reproduktory o 8 wattech a odolností proti vodě IPX7 je 4400 Kč. Prostřední model LINK 20 s repráky o výkon 10 W a výdrží baterie přes 5 hodin pořídíte za 5200 Kč. Největší LINK 100 nemá vlastní baterii, avšak díky tomu zde vzniklo místo pro silné reproduktory o síle 50W, ten pořídíte za 7100 Kč.

JBL uvedlo na trh i bezdrátové pecky do uší spolu s bezdrátovými sluchátky. Pecky se jmenují JBL Free a na jedno nabití vydrží hrát až 20 hodin. Nabíjení prý trvá pouhých 15 minut. Cena prý začne na 4000 Kč. Druhým produktem jsou plnohodnotná sluchátka vytvořená ve spolupráci se společností Under Armor, proto se taky jmenují UA Sport Wireless Train. Sluchátka jsou potažena speciálním materiálem, který UA používá na svém oblečení. Dle slov výrobce stačí pět minut nabíjení, aby UA Sport Wireless Train vydržely hrát celou hodinu. Navíc mají funkci audio pass-trough, která zaručí, že si nemusíte sundávat sluchátka a vy uslyšíte vše, co se říká kolem vás. Dostupná by měla být od prosince za cenu 5200 Kč.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat