Galaxy S9 zřejmě bude umět natáčet 1000 FPS videa

Galaxy S9 zřejmě bude umět natáčet 1000 FPS videa
2017-11-15T16:56:59+02:00
• 19. 9. 2017
4

U mobilních telefonů se nyní razí cesta minimalizace rámečků kolem displeje. V podstatě se nyní z tohoto trendu stává standard, který se dostal i do nižších cenových kategorií. Výrobci tak budou hledat další prémiovou funkci, kterou nabídnou u svých top modelů. Nyní se objevují náznaky, že by se Samsung mohl inspirovat u Sony.

Sony má v nabídce již druhou generaci zařízení, s kterými lze pořizovat videa s 1000  snímky za sekundu. V tuto chvíli se nejedná o dokonalou technologii, jelikož je limitována dobou natáčení. Stejný nedostatek bude pravděpodobně i u řešení od Samsungu, který chystá možnost natáčení 1000 snímků za sekundu u nadcházejícího top modelu Galaxy S9.

V jeho případě bude k běžným senzorům přidána navíc DRAM, která bude sloužit pro zachycení ohromného množství dat. Následně dojde ke zpracování a vytvoření zpomaleného videa. I zde můžeme počítat s tím, že takový záznam bude velmi krátký – řádově v jednotkách sekund.

Je velmi pravděpodobné, že se bude jednat o jednu z hlavních novinek u Galaxy S9. Zatím nelze předpokládat, že bychom se dočkali čtečky otisků prstů v displeje, a proto se i tato novinka bude jevit jako největší lákadlo.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Toto sa už písalo aj o S8 a nejak som si nevšimol, že by to mal….

Jára Strejc

19. 9. 2017, 8:13

Jobs se inspiroval u Sony, Samsung se inspiruje u Sony. Proto je dobrý mít Sony :-)

Martin Krocil

19. 9. 2017, 21:22

z deseti Xperií (možná i více, už nevím, kolik jsme toho šmejdu nakoupili) po roce všechny odešly odlepením skla displaye. Záruka k ničemu (na firmu), sice přiznali, že se jedná o výrobní vadu, refundace nulová a proto Sony nikdy více.

Zase další zbytečná hovadina která zvedne cenu a pokud se potvrdí že čtečku otisků dají zase dozadu tak u mě Samsung skončil oni odvozují právě od S verze jak bude vypadat nový Note.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat